Egy belföldi kamionos mennyit visz haza kezdőként, és később?
Gondolkodom hogy megcsinálnám az E-s jogsit. De csak belföldön mennék. Maximum a szomszédos országokig rövid kitérőkre.
Mennyire nehéz belerázódni a "szakmába", és mennyit vihetek haza hó végén? Gondolom hetelős szokott lenni, ami azt jelenti hogy H-P megy, Szo-V pihenő!? Meghallgatok mindenféle véleményt, beszámolót.
Előbb le kell tenni a C-t is. Az most - GKI-val együtt - 1 milla is van, ha nem több.
CE-vel is találni napizós melót is, nem kell feltétlenül hetelni. WSZL-nél pl. több ilyen lehetőség is van. De addig juss el előbb.
Tedd le a C-t és szerezz gyakorlatot először kis autón.
Aztán majd látod hogy akarsz-e kamionozni.
Meg a kamionos az ritkán megyen be pestre.
Ráadásul az ám nem mindíg úgy van hogy péntekre haza ér az ember.
Nekem volt olyan hogy péentek délelőtt voltam a felrakón és várni kell.
Addig várakoztattak hogy este lett , de az árú nem volt kész.
Mondtak ott mindent vagy inkább hatózudott mindenki hogy de holnap reggel kész lesz , persze szombat reggel se volt semmi.
Mire elértem a főnököt , az persze mondja hogy várjak mindjárt intézi.
De szombat délután lett mire kimondták hogy majd csak hétfőn lesz árú.
Persze onnan meg nem mehettem üresen haza 300 km-t.
SZívás az mindíg van.
De tudnék sok ilyen sztorit írni .
"Belföldön 500-700 nettó érhető el"
Ez igencsak nemzetkozis fizetes!
3-as jól írja. 500-700 nettó (jobb cégnél) simán megvan belföldes napizóssal. WSZL-nél meg lehet ennyit keresni, vagy ha mondjuk ADR-zel.
Már a Wabinál 800-900 nettót adnak nemzetközire + bónusz ADR-re, vhol 1 millát is, vagy többet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!