Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Egy belföldi kamionos mennyit...

Egy belföldi kamionos mennyit visz haza kezdőként, és később?

Figyelt kérdés

Gondolkodom hogy megcsinálnám az E-s jogsit. De csak belföldön mennék. Maximum a szomszédos országokig rövid kitérőkre.

Mennyire nehéz belerázódni a "szakmába", és mennyit vihetek haza hó végén? Gondolom hetelős szokott lenni, ami azt jelenti hogy H-P megy, Szo-V pihenő!? Meghallgatok mindenféle véleményt, beszámolót.

jún. 12. 08:04
 1/8 A kérdező kommentje:
B-s jogsim van, vezetési tapasztalattal. De pl Budapesten nem vezettem sosem, autópályán is csak 2x. Nem tudom mennyire kell tapasztalt sofőrnek lenni. Gondolom azért egy E-s tanfolyamon sok újat tanul az ember.
jún. 12. 08:06
 2/8 anonim ***** válasza:
51%

Előbb le kell tenni a C-t is. Az most - GKI-val együtt - 1 milla is van, ha nem több.

CE-vel is találni napizós melót is, nem kell feltétlenül hetelni. WSZL-nél pl. több ilyen lehetőség is van. De addig juss el előbb.

jún. 12. 08:30
 3/8 anonim ***** válasza:
71%
Belföldön 500-700 nettó érhető el. ADR-es esetenként többet.
jún. 12. 12:51
 4/8 anonim ***** válasza:
52%

Tedd le a C-t és szerezz gyakorlatot először kis autón.

Aztán majd látod hogy akarsz-e kamionozni.

Meg a kamionos az ritkán megyen be pestre.

Ráadásul az ám nem mindíg úgy van hogy péntekre haza ér az ember.

Nekem volt olyan hogy péentek délelőtt voltam a felrakón és várni kell.

Addig várakoztattak hogy este lett , de az árú nem volt kész.

Mondtak ott mindent vagy inkább hatózudott mindenki hogy de holnap reggel kész lesz , persze szombat reggel se volt semmi.

Mire elértem a főnököt , az persze mondja hogy várjak mindjárt intézi.

De szombat délután lett mire kimondták hogy majd csak hétfőn lesz árú.

Persze onnan meg nem mehettem üresen haza 300 km-t.

SZívás az mindíg van.

De tudnék sok ilyen sztorit írni .

jún. 12. 14:33
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
A legtöbb helyen nincs különbség a kezdő és a gyakorlott sofőrök fizetése között. Ahol van, ott sem számottevő, napi 1-2 ezer forint a különbség.
jún. 12. 14:42
 6/8 anonim ***** válasza:

"Belföldön 500-700 nettó érhető el"

Ez igencsak nemzetkozis fizetes!

jún. 12. 22:50
 7/8 anonim ***** válasza:
#6 Nemzetközi árufuvarozás CE kategóriával napi 30ezerről indul és az már nagyon az alja. De ha jól tudom, a WSZL a belföldeseknek és a nemzetköziseknek is ennyit fizet.
jún. 12. 23:40
 8/8 anonim ***** válasza:

3-as jól írja. 500-700 nettó (jobb cégnél) simán megvan belföldes napizóssal. WSZL-nél meg lehet ennyit keresni, vagy ha mondjuk ADR-zel.

Már a Wabinál 800-900 nettót adnak nemzetközire + bónusz ADR-re, vhol 1 millát is, vagy többet.

jún. 13. 09:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!