Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Kamion/ teherautó sofőr állás...

Kamion/ teherautó sofőr állás van olyan ahol nem kell pakolni hanem csak vezetni?

Figyelt kérdés
Semmi egyéb rakodás , szervizelés meg egyéb nehéz fizikai munkák nincsenek vagy csak minimális mértékben.
2024. máj. 9. 21:34
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
szerintem azt ugy hivjak hogy buszsofor :D kamionos aki csak vezet… spanyolorszagban a sofor nem rakodik, es amerikaban is foleg csak vezetnek meg potkocsit cserelnek es mennek tovabb. Ha annyira erdekel errefele keresgelj, mindenhol mashol szerintem igy vagy ugy de kell rakodno/reszt venni
2024. máj. 28. 14:57
 12/14 tothp ***** válasza:
Az a minimum, hogy ha fel is rakodnak helyetted, a rögzítést neked kell végig ellenőrizni. Ha a rendőr megfog egy szabálytalan rakománnyal, az már a te sarad. Nem foghatod a melósra.
2024. máj. 28. 20:17
 13/14 anonim válasza:

Idehaza nem igazán divat az előrakott kocsik fuvaroztatása

Meg most ennyi mozgás az kell.

Napi 15 óra vezetés mellet nem árt ez a mozgás.

Igen tudom szellemileg le tud fáradni az ember de az a baj hogy testileg meg "leépül" ha nem mozogsz mellette.

Tisztelet a kivételeknek de láttam sok olyan régi meg új kamion sofőrt főleg akik nemzetközibe nyomják hogy el vannak hízva

Ismétlem tisztelet a kivételeknek

2024. jún. 20. 19:22
 14/14 anonim ***** válasza:
#15 ez nem mozgas, az hogy odatotyogsz a ladahoz, kiveszed a spanikat meg elhuzod a ponyvat, beakasztod a kampokat a potba aztan leracsnizod… ebben mi a mozgas? :D ez nyug inkabb… aki nem akar gorbe bottal jarni oreg korara inkabb menjen el futni vagy sulyzozzon a kamion mellett… es szellemileg se szabadna annyira elfaradni, marmint ha egesz nap az autopalyan megy az ember, az tiszta agykikapcs. Ha egesz nap bundasozik az ember, azt alairom hogy a nap vegere agyilag hulla lesz :D
2024. jún. 21. 22:57
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!