Mennyire szeretsz vezetni?
Figyelt kérdés
2024. ápr. 25. 22:35
11/17 anonim válasza:
Erősen szituáció függő:
Az öreg mercimmel krúzolni egy kanyargós erdős úton 10/10.
Egy semmilyen vezetési élményt adó autóval ugyan itt 5/10.
Városban megint más a tészta...
Ha lehet haladni akkor elmegy kategória. Ha viszont a dugóban rohadsz az nem valami élvezetes.
12/17 bazaltkaroly válasza:
Attól függ, hogy milyen kedvem van. Muszáj autóval járnom, így vezetek minden nap. Van olyan, amikor szívesen ülök kocsiba, és élvezem, de van olyan, amikor szívesebben mennék gyalog. Illetve attól is függ, hogy milyen a forgalom, és hogy hova megyek. Ha motorról van szó, akkor viszont majdnem mindig szívesen megyek.
13/17 anonim válasza:
Nagyon! Van egy futárkodásra használt autóm, van egy, amit normál esetben használok, meg vettem egy mx-5-öt is. Nekem mindegy, hogy nappal vagy éjszaka, nagy forgalomban vagy üres utakon, városban vagy lakott területen kívül vezetek, minden helyzetben imádok vezetni.
14/17 anonim válasza:
Autót nem nagyon. Hozzá kell tenni, azért, mert nincs. Autót akkor vezetek, amikor a szüleimnél vagyok, temetőbe vagy nagymamához viszem a családot stb. de olyankor is legtöbbször apám vezet. Akkor vezetek autót, ha külföldre megyünk, de az csak autópályán tempomat és kormányozgatás, külföldön betartjuk a sebességkorlátokat, mert nem ismerjük a rendszert, tehát még az előzés sem olyan, mint itthon. Motorozni nagyon szeretek, néha csak úgy random elmegyek városba, M0-ra, Pilisbe körözni egy jót, vagy szándékosan kinézek egy 30-50 km-re levő hamburgerezőt, ahonnan hazaviszem a vacsorámat. Ha lenne saját autóm, akkor sem gondolom, hogy csak úgy élményautókázni járnék, csak akkor mennék vele, ha csomagok vagy időjárás miatt kényelmesebb (tehát amire most a tömegközlekedést használom). Viszont van rokonom, akinek az a nap végi levezetés, hogy céltalanul autózik Budapesten, szóval gondolom embere válogatja.
15/17 anonim válasza:
Attól függ, mit.
Autót, motort, repülőt, hajót, áramot, idős nénit át az úton...
Ezeket mind szeretem.
16/17 anonim válasza:
Kedv függő. Nem muszaj nem vezetek, ha muszaj elvezetek. Neha ugy erzem, hogy 1 km-ert sem akarok levezetni, maskor meg körbe autoznam a földet 100x.
17/17 anonim válasza:
Viszonylag szeretek. Persze hangulat, közérzet függő, mikor pl. annyira nincs kedvem menni, de muszáj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!