Kellett volna egy olyan opció is, hogy: Szeretek vezetni de csak jó autót.
Most egy suzuki swift, opel astra, vw golf milyen vezetési élményt adna? :D
Kb talicskát tolni is izgalmasabb ezeknél.
Szóval ha jó az autó akkor szeretek vezetni.
Ha rossz akkor nagyon nem szeretek mert szenvedés az egész.
Én szeretek, de nem a testrészem meg nem "érzem" hanem csak használom rendszeresen mint közlekedési és kényelmi eszközt.
Nyilván vannak élvezetesebb utak, de alapvetően csak eljutok A-ból B-be az nekem jó.
A #2-es és #3-as válaszoló nagyon jól leírta, igaz más megközelítésből.
Ha egy unalmas autóról van szó, tényleg örülsz, hogy eljutsz A-ból B-be.
Ha izgalmas autóról van szó nem az A és a B pont a lényeg, hanem maga az út. Ez az amit tényleg egy Swift-ből vagy egy Astra-ból nem lehet megérteni, de nem is szükséges ez az élmény mindenkinek.
Anno érdekelt (azt hittem), elkezdtem, letettem. Már 17 éve. Végül rájöttem, nem való nekem, nem szeretem, idegesít a forgalom, nem éreztem soha az autót, nem tudom megosztani a figyelmem, és eltántorítottak a mindennapos balesetek, amit lát/hall az ember (te hiába figyelsz, mert egy gyökér bármikor beléd jöhet, hiába vagy akkora pro, hogy csukott szemmel vezetsz havi 80 millió km-t.
Meg valójában nincs is rá szükségem, nem hiányzik a havi soktízezres vagy még nagyobb kiadás, benzin + szervíz. Ahova megyek, oda elvisz a tömegközlekedés. Egyszer vezettem, miután meglett a jogsi, aztán próbálkoztam 7-8 évre rá egy alkalommal, mert b****gattak, de ettől csak frusztráltabb lettem, mert nem saját akaratomból tettem, azóta a vezetés gondolatától is ideges leszek. A menősködés sosem érdekelt és csajozáshoz sem volt szükségem soha autóra. Persze tetszenek a szép autók, de nálam itt megáll a történet. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!