Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Szeretsz autót vezetni?

Szeretsz autót vezetni?

Figyelt kérdés

2022. aug. 29. 15:08
A kérdező szavazást indított:
imádok vezetni, az autó szinte a testrészem, nagyon érzem
különösebben nem szeretek vezetni, de bárhová elhajtok, ha muszáj
nem szeretek vezetni, mert nem is tudok igazán jól
van jogsim, de a forgalmi vizsga óta nem vezettem
félek a vezetéstől, mert gyakorlatlan vagyok
még nincs jogosítványom, de lesz
nincs jogosítványom, és nem is lesz
szeretek vezetni
más, leírom kommentben
más, de nem írom le kommentben, megtartom magamnak
50 szavazat
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
73%
Többnyire az első kategória illik rám, viszont mivel még csak 2 hónapja van jogosítványom, nyilván nem lett a testrészem az autó. Ezidáig 1900 kilométert vezettem, ebből 500-at egy nap alatt.
2022. aug. 29. 15:53
 2/16 anonim ***** válasza:
53%

Kellett volna egy olyan opció is, hogy: Szeretek vezetni de csak jó autót.

Most egy suzuki swift, opel astra, vw golf milyen vezetési élményt adna? :D

Kb talicskát tolni is izgalmasabb ezeknél.

Szóval ha jó az autó akkor szeretek vezetni.

Ha rossz akkor nagyon nem szeretek mert szenvedés az egész.

2022. aug. 29. 18:23
 3/16 anonim ***** válasza:
82%

Én szeretek, de nem a testrészem meg nem "érzem" hanem csak használom rendszeresen mint közlekedési és kényelmi eszközt.

Nyilván vannak élvezetesebb utak, de alapvetően csak eljutok A-ból B-be az nekem jó.

2022. aug. 29. 18:40
 4/16 Koaxk Ábel ***** válasza:
60%

A #2-es és #3-as válaszoló nagyon jól leírta, igaz más megközelítésből.

Ha egy unalmas autóról van szó, tényleg örülsz, hogy eljutsz A-ból B-be.

Ha izgalmas autóról van szó nem az A és a B pont a lényeg, hanem maga az út. Ez az amit tényleg egy Swift-ből vagy egy Astra-ból nem lehet megérteni, de nem is szükséges ez az élmény mindenkinek.

2022. aug. 30. 16:12
 5/16 anonim ***** válasza:
85%
Van jogsim, nagy nehezen letettem, de utálok vezetni, soha az életben nem éreztem magam komfortosan a kormány mögött. Valószínűleg sosem lesz belőlem az utak aktív használója, de jobb is ez így mindenkinek.
2022. szept. 1. 09:29
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Imádok
2022. szept. 1. 19:07
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
Minden kategóriám megvan kb húsz éve. Nemzetközi kamionsofőrként dolgozom kb ennyi ideje.Régen egyenesen imádtam. Most úgy vagyok vele, hogyha véletlenül megnyerném a lottó ötöst, olyan helyre költöznék, ahol a legkisebb az esélye annak, hogy olyat lássak egyáltalán aminek kereke és kormánya van. Magyarul megutáltam.
2022. szept. 3. 22:44
 8/16 anonim ***** válasza:
78%

Anno érdekelt (azt hittem), elkezdtem, letettem. Már 17 éve. Végül rájöttem, nem való nekem, nem szeretem, idegesít a forgalom, nem éreztem soha az autót, nem tudom megosztani a figyelmem, és eltántorítottak a mindennapos balesetek, amit lát/hall az ember (te hiába figyelsz, mert egy gyökér bármikor beléd jöhet, hiába vagy akkora pro, hogy csukott szemmel vezetsz havi 80 millió km-t.

Meg valójában nincs is rá szükségem, nem hiányzik a havi soktízezres vagy még nagyobb kiadás, benzin + szervíz. Ahova megyek, oda elvisz a tömegközlekedés. Egyszer vezettem, miután meglett a jogsi, aztán próbálkoztam 7-8 évre rá egy alkalommal, mert b****gattak, de ettől csak frusztráltabb lettem, mert nem saját akaratomból tettem, azóta a vezetés gondolatától is ideges leszek. A menősködés sosem érdekelt és csajozáshoz sem volt szükségem soha autóra. Persze tetszenek a szép autók, de nálam itt megáll a történet. :)

2022. szept. 7. 00:42
 9/16 anonim ***** válasza:
82%
Ja lemaradt, hogy 36F. :)
2022. szept. 7. 00:43
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
Szeretem, de ha élményt keresek, inkább motorra ülök. Autóban sokkal tovább vannak a látókörömben olyan balf*szok, akik csak pumpálják az idegrendszerem, kevesebb a lehetőség pl. dugóban gyorsan elszakadni a gyökerektől és gond nélkül továbbhajtani.
2022. dec. 4. 23:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!