Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Igaz az, hogy már rengetegen...

Igaz az, hogy már rengetegen csak 2-3000 forintért tankolnak az autójukba?

Figyelt kérdés

2024. ápr. 8. 20:37
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

"Na, az ilyen majmokkal vannak sokan az úton...."

Kifejtenéd mi a bajod proli?

2024. ápr. 9. 17:59
 12/21 anonim ***** válasza:

Kicsit OFF: Nem mindig tudhatjuk, miért csak annyit tankol az illető amennyit.

Nálunk a cégnél készpénzes fizetéssel el tudjuk számolni a benzint. Volt, hogy nem volt nálam KP így csak annyit tankoltam, hogy elég legyen hazajutásig, mert nyilván miért tankoljak saját zsebből, ha amúgy kifizetik.

2024. ápr. 9. 18:05
 13/21 anonim ***** válasza:
47%

Dehogyis nem tudjuk: ostoba megszokásból csinálják és ehhez a "száraz" tankkal kocsikázáshoz még annak árán is ragaszkodnak hogy aztán lerobbannak 500 méterrel a kút előtt. De tényleg ne próbálja senki megérteni ezeket a népségeket, ők azok akik fizetésnapon a teljes havi bérüket kiveszik a bankból és "elrejtik" a konyhában egy erre a célra fenntartott bögrében. Sajnos sokan vannak.

2024. ápr. 9. 18:36
 14/21 A kérdező kommentje:
Voltam olyan benzinkúton ahol ki volt írva, hogy egy tankolásnál hány érmét fogadnak el. Mert már tényleg a gombokból tankoltak az emberek.
2024. ápr. 9. 19:01
 15/21 anonim ***** válasza:

"Én nem tapasztaltam ezt, pedig 1-2 naponta járok benzinkútra."

Na és miért jársz 1-2 naponta a kútra? Csak nem azért, mert 3000-ért tankolsz és hamar elfogy? :D

"nem teljesen értem a lepontozást."

Új vagy még a gyakorin? :D

"2.000 jó magyar Forintból durván 40 km-t tudok megtenni"

Az elég sok. Én pl 2x tudok belőle menni nagybevásárolni ennyiből a városba.

És bizony itt vidéken nagyon sok olyan család van aki nem engedheti meg magának hogy állandóan furikázzon, vagy mondjuk álljon a pénze benzinben a tankban. Annyi benzin van a kocsiban hogy elérjen vele a városig, 10-20 kmrre. Ott megtankolja hazáig, meg visszára.

Gondolom most jön a kérdés, hogy az ilyeneknek minek kocsi? Hát mondjuk azért, mert napi 2x megy be a zsákfaluba a busz, iskolaidőben meg még 1x délután. Ennyi tömegközlekedéssel kellene megoldani a bevásárlást - mert már a bolt is bezárt vagy 10 éve - meg az orvost (mert az is csak heti 1x 2 órát van ott), stb.

2024. ápr. 10. 09:59
 16/21 anonim ***** válasza:
Sok ilyet látok. én is ilyen 5-7 ezrekért szoktam, de nekem tele a tankom, csak visszatankolom mindig 100km körül telire.
2024. ápr. 10. 22:52
 17/21 anonim ***** válasza:

"Na és miért jársz 1-2 naponta a kútra? Csak nem azért, mert 3000-ért tankolsz és hamar elfogy? :D"

Azért, mert átlagosan 300-400 km-t megyek naponta.

2024. ápr. 10. 23:25
 18/21 anonim ***** válasza:
Nekem egy fiatal kollégám 6-8 évvel ezelőtt mindig csak 3000-ért tankolt. Fehér gyerek, viszont cigánykörnyéken lakik, biztos azoktól tanulta. Annyira végletesen szegény se volt, hogy ne tudta volna televágni a tankot egyszer egy hónapban. Többet meg nem vezetett.
2024. ápr. 13. 09:10
 19/21 anonim ***** válasza:
#18 abban a környezetben érthető hogy nem tankolja olyan szintig a kocsiját, ameddig már leér a szomszédai gumicsöve a tankban. :)
2024. ápr. 13. 09:20
 20/21 anonim ***** válasza:

19

Nem nagyon van már Lada, aminél gumicsővel lehet valamit kezdeni. Nekem megvan még a 30 éves F Astra is, már abból se lehet benzint kiszívni. (Tudom, mert mikor még aránylag új volt, akkor jöttek oda feketék, hogy kifogyott a benzinjük, hoztak flakont meg csövet is. Meg lobogtatták a pénzt, hogy kifizetik előre, nem becsapni akarnak. Na, ők profik voltak, és még nekik se sikerült...)

2024. ápr. 13. 13:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!