Az USA-ban már egy 10 éves gyerek is vezethet motort?
12: De aki úgy kezdi el nézni, hogy a tartalomról semmit nem tud, fotót sem látott még a filmből, nem feltétlen fogja már a címből levágni, hogy egy sci-firől van szó, amiben olyan dolgok történnek, amik a valóságban nem.
De én befejeztem az ezirányú OFFolást. Maradjunk a kérdés tárgyánál. Mennyire reális, hogy egy 10 éves gyereknek motorja van? 🙂
#13 Számodra miért van jelentősége annak, hogy egy első néző mit gondol a cím alapján? Az egész onnan indult ki, hogy mennyi realitás várható egy olyan filmtől, amiben kiborgok embereket vadásznak. Említett kiborgok neve a film címe is. A filmé, amit te ismersz. Te, a kérdező. Akivel beszélgetek. Aki pontosan tudja, hogy kik a terminátorok a filmben. Miért releváns egy random ember gondolata a cím első hallatán?
"Maradjunk a kérdés tárgyánál. Mennyire reális, hogy egy 10 éves gyereknek motorja van?"
Ezen már régen túl vagyunk, már rég megválaszoltuk. Ezért "érünk rá" offolni.
Naja... Nekem is van amerikai ismerősöm nagy területtel.
Kisgyerekek is már ott quadoznak meg lövöldöznek mert rengeteg fegyverük van.
Nem lehet, esetleg maganteruleten. Akik tenyan laknak azok vesznek egy dirt bike-ot a gyereknek es azzal hulyeskednek a haz korul.
Allamonkent valtozik, a legtobb allamban kell jogsi ra vagy autos jogsi. Nehany allamban nem kell ra semmi de van egy minimum eletkor, altalaban 16.
Nalunk sem kell ra jogsi, ezert csak azok mennek mopeddal akiknek pl elvettek a jogsit ittas vezetes miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!