Járró motorral nem szabad sörözni?
Figyelt kérdés
Egy haverom autójában ittunk 1-1 sört (ne kérdezzétek, hogy miért pont ott) és közben beszélgettünk. Egy métert sem tettünk meg, egynesen azzal a céllal ültünk be, hogy csak sörözünk, nem állt szándékunkban elmenni sehová. Egy idő után már fáztam kicsit, és megkértem a barátom, hogy indítsa be a motort, hogy legyen fütés. Erre azt mondja, hogy nem szabad, és ha véletlen odajön egy rendőr, akkor nehéz lesz kimagyarázni, hogy mi valójában csak iszunk és nem autóztunk eddig.márc. 11. 17:17
1/15 anonim válasza:
Csóró haverod van, ha sajnál pár deci benzint a fűtésre. 😄
2/15 anonim válasza:
Az autó megmozdulásától számít vezetésnek.
De ha rossz napja van a rendőrnek, akkor tényleg nem egy szerencsés szitu.
3/15 anonim válasza:
"ne kérdezzétek, hogy miért pont ott"
Nem kell kérdezni, anélkül is nyilvánvaló, hogy ostoba barmok vagytok.
4/15 anonim válasza:
Teljesen igaza van, akkor is ha csak duma. Ráutaló magatartás is elég a bírságoláshoz. Ha olyan ül a kormánynál járó motorja, akinek nincs jogsi, jár a motor, az is szabálytalan.
5/15 anonim válasza:
Teljesen mindegy, hogy jár-e a motor vagy sem, mert a helyi önkormányzatok ,rendeletben tiltják közterületen, vendéglátóhelyek , és bizonyos rendezvények kivételével az alkoholfogyasztást! Tehát a rendőr mindenképpen szól volna.
6/15 anonim válasza:
Kezdjük ott, bár a németeknél ez instant büntethető, itthon is ráhúzható az "indokolatlan környezet- és zajszennyezés", jogosan. Másrészt meg autóban iszogatni? Ne haragudj, ha én tök józanul megyek valahova, ha az anyósülésen két üveg bor van, teljesen jogosan megszondáztat a rendőr, amit egy nagyon sima ellenőrzéskor nem tenne.
7/15 anonim válasza:
ha ez közterületen volt örülj neki hogy nem járt arra rendőr.
közterületi alkoholfogyasztás + ittasan ültél a volán mögött... kapásból 2 év felfüggesztett... aztán lesheted hol kapsz munkát...
8/15 anonim válasza:
"egyenesen azzal acéllal ültünk be, hogy sörözünk"
Az igénytelenség netovábbja 😦
9/15 anonim válasza:
Nem tudom, hogy nálunk is él-e ez a szabály, de én úgy hallottam, hogy ittasan nem ülhetsz a vezetőülésben, parkoló autóban sem.
10/15 anonim válasza:
Eleve nem szabad járatni a parkoló autó motorját.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!