Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » A mai általános iskolásokat...

A mai általános iskolásokat miért hordják autóval a szüleik az iskolába?

Figyelt kérdés
Jónéhány évvel ezelőtt még egyedül vagy csoportosan, gyalog, vagy tömegközlekedésel is el tudtak menni iskolába a gyerekek, ma pedig óriási dugókat okoznak az őket fuvarozó szüleik, az iskolák környékét ellepik a parkoló autók. Ma már miért nem tudnak maguktól iskolába járni a gyerekek?

2024. márc. 5. 00:41
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
87%
Egyre lustábbak lettek az emberek. Ez mindenhol így van, mindenhova autóval de még a kasszához is nehogy 20 métert sétálni kelljen.
2024. márc. 5. 07:38
 12/24 anonim ***** válasza:
0%
A szegények gyerekei ma is gyalog járnak.
2024. márc. 5. 08:14
 13/24 anonim ***** válasza:
97%
Én 32 vagyok. Több mint 2km-re laktunk a sulitól, de többet mentem bringával vagy gyalog mint kocsival.
2024. márc. 5. 09:39
 14/24 anonim ***** válasza:
36%
Mifelénk a vonat és a busz is tele van iskolásokkal minden nap. Akit autóval hordanak az olyan helyen lakik ahonnan nincs normális tömegközlekedés.
2024. márc. 5. 11:41
 15/24 anonim ***** válasza:
9%

ma 02:50

bezzeg régen sosem volt falun akkora seggük a nőknek...csak most ugye?:D

2024. márc. 5. 18:06
 16/24 anonim ***** válasza:
Régen mondjuk gyerekként a nap fénypontja volt a reggeli de főleg délutáni hazasétálás a haverokkal, osztálytársakkal. Az mondjuk tény, hogy más volt az autóforgalom, ma már házanként áll 2 autó, akkoriban meg sokaknak nem is volt és nagyon sokan busszal jártak.
2024. márc. 5. 21:26
 17/24 anonim ***** válasza:
32%

Ilyen szemét , szar világ lett.

De mindenben ez van, annyira hülyén nevelik a gyerekeket és ez ellen szinte lehetetlen tenni bármit is.

De az se jobb ha gyalog megy a gyerek, mert azt is látom hogy azok meg minden 2.-3. lépésnél beleisznak az energia italba.

AZtán meg megverik a tanárt és ez így van rendjén a vezetők zerint.

2024. márc. 6. 06:44
 18/24 anonim ***** válasza:
100%
Bár tényleg kocsival vinnék, akkor nem a tömegközlekedésen kellene hallgatnom minden egyes nap a visításukat.
2024. márc. 6. 07:31
 19/24 anonim ***** válasza:
39%
Igazad van 17. Mindegyik kezében a cigi/hell. Kütyükön nőnek fel, elb@szott egy generáció. Elég nagy hatása van sajnos a közösségi médiának is...
2024. márc. 6. 08:47
 20/24 anonim ***** válasza:

Gondolom aki kocsival viszi a gyereket iskolaba az nem a legkozelebbi iskolaba jaratja. Egyebkent manapsag nem olyan biztonsagos az utcan maszkalni egy gyereknek mint 20-30 evvel ezelott.

10 eves kor felett mar siman el lehet engedni a gyereket egyedul iskolaba de ketlem hogy az ossze gyerek akit ugy visznek az 10 ev alatti. Biztos van akit meg kozepiskolaba is ugy visznek a szulok.

Engem 7 evesen elkisert anyam 1-2 alkalommal es utana mar egyedul mentem gyalog. Hazafele mas gyerekek is voltak akik felenk laktak igy egyutt mentunk haza.

Nem is volt tele az iskola kornyeke autoval

2024. márc. 7. 02:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!