Mennyire igaz és elterjedtek azok a hírek, ahogy Nyugaton LMBTQ szervezetek érzékenyítenek, hogy nőnek öltözött férfiak beszélik rá az óvodásokat, általános iskolásokat, hogy legyenek melegek, transznemüek?
Rengeteg ilyen példa van képekkel- Utána lehet olvasni neten. Olyan is volt, hogy egy apukát becsuktak, csak mert tíltakozott a 10 éves gyermeke hormonkezelése ellen - ami egy elétre megnyomorítja - mert egy ilyen "érzékenyítő" elbeszélésen a kisiskolába rábeszélte egy transz
Olyan is volt, hogy öngyi lett egy ilyen gyermek tini kora után már 20-on évesen. Azt írta utolsó levelében, hogy fiatalon inkább pofon kellett volna vágni és letett volna a "hülyeségéről" ahogy fogalmazott, de így megcsonkították és nem tudott így élni tovább. Utána lehet olvasni ennek is
Én is azt hittem sokáig egyébként, hogy ilyen nincs. De aztán láttam egy videót amiben egy nőnek öltözött férfi twerkel a gyerekek előtt az osztályban. Sajnos van ilyen.
Ha nekem mondjuk lenne gyerekem, és egy férfinak öltözött férfi twerkelne előtte, nem tudom mennyi foga maradna annak a férfinak. Most az, hogy a szóban forgó videóban a illető nőnek öltözött és gondolom annak is vallja magát, nem hat meg.
Azt javaslom a baloldalnak, hogy ne mondogassa, hogy ilyen nincs. Mert ez a hozzá állás már megint egy fidesz 2/3-ot okozott. Olyan nehéz lenne azt mondani, hogy igen, van ilyen, de ti itt Magyarországon nem ezt akarjátok? Mennyivel jobb lenne mint tagadni, elbagatelizálni ti szekértáborok baromságait.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!