Magyarországon miért nem kötelező felszerelés az autóban a tüzoltó készülék?
Román vagyok, számomra természetes, hogy mindig van az autóban egy palack, mert itt kötelező. Nemrég Magyaroszágon igazoltattak és benéztek a csomagtartóba, majd a rendőr külön megdícsért, amért volt nálam tüzoltó.
8 éve vezetek, és egy alkalommal már használnom kellett, és bizony jelentős anyagi károktól mentett meg. Nem tartom kizártnak, hogy nélküle porig égett volna az autóm.
"Hú de kínos ilyet írni... Őszintén, nyertél már valaha vitát ezzel a hozzáállással, hogy több ponton is megcáfolnak, aztán azt mondod, hogy "igazam van és kész"? Mondta már valaki ezután, hogy "ja, elnézést, bocsánat, akkor a tényeket ki is dobom a kukába, hiszen nyilván neked van igazad, mert te azt mondtad"? :DDDDD Nagyon gáz."
Tekintve, hogy sehol nem cáfoltál meg kedves álszent egoista farok, így nincsen miről beszélni. Gondolom te minden vitát "megnyersz" hiszen akkor is elhiteted magaddal, hogy igazad van, ha amúgy csak böfögtél egy nagyon hangosat :D
Sírok a röhögéstől miközben olvasom a szánalmas vergődésed :DDDDDD
Nagyon el vagy tévedve, ha azt hiszed, hogy manapság a gépkönyvek tartalmaznak szerelési útmutatókat. :DDDD Manapság se egy olajcsere, se egy izzócsere, se semmi nincs bennük. Minimum 15 éve nem tartalmaznak még csak hasonlót sem. Ez nem a Ladák kora, ahol még a hengerfejezést is bemutatták, hogy hogyan kell. Réges-régen nem azokat az időket éljük.
Tudsz amúgy mást is, mint ismételgetni azt, amit én írtam? Utoljára oviban találkoztam ilyennel. "Nem, te vagy az!" Mint egy 5 éves... tőlük elfogadom, de egy írástudó, elméletileg felnőtt embertől ilyet olvasni, hát az elég gáz.
"Nem szóltam be cigányoknak..."
... mert nekik nem mertél. Itt előadod, hogy mekkora béna fasz az, aki nem tudja magának megcsinálni és/vagy nincs hozzá felszerelése, hogy megcsinálja, bezzeg élőben már rögtön más a hozzáállásod, élőben nem mersz másnak ugatni.
"akkor is elhiteted magaddal, hogy igazad van, ha amúgy csak böfögtél egy nagyon hangosat"
Mondja ezt az, aki, idézem: "igazam van".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!