Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Mit tegyek hogy ne legyen...

Mit tegyek hogy ne legyen balesetem? 20/L

Figyelt kérdés
Hosszú útra indulunk a családdal autóval és nagyon félek hogy balesetünk lesz,nem attól félek hogy én fogom okozni mert nagyon biztonságosan és szabályosan vezetek,de mivan ha más fog nekünk jönni vagy valami vagy olyan szabálytalanul fog vezetni valaki hogy az életünk is veszélyben lesz?! Hogyan lehetne ezt elkerülni hogy ne történjen baj?

2024. febr. 22. 16:17
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
18%
Erre való a nagyösszegű életbiztosítás. Ha te nemis éled túl legalább a gyerekeid jól fognak járni.. 😀
2024. febr. 22. 16:32
 12/35 anonim ***** válasza:
Nagy kovetesi tavolsag.
2024. febr. 22. 16:33
 13/35 A kérdező kommentje:
#10 bocs,de nem azt mondtam hogy nem tudok vezetni,és azt sem hogy képtelen vagyok rá,hanem csak izgulok,parázok mert most fogok elsőre menni hosszú útra!
2024. febr. 22. 16:43
 14/35 anonim ***** válasza:
74%
#13 És amennyit parázol, azzal csak a saját agyadat kötöd le pont annyira, hogy ne az utat nézd.
2024. febr. 22. 16:44
 15/35 anonim ***** válasza:
82%

Nyers lesz a válaszom: ne ülj autóba, ha félsz. Értem, hogy óvatosan vezetsz, de a félelem túlzott óvatossághoz vezet. Bármilyen furcsán hangzik, ilyen is van és hiába tagadják sokan, a túlzott óvatosság is tud épp olyan veszélyes lenni, tehát nem csak mások jelentenek rád veszélyt, hanem te magad is, még ha te nem is érzed így.

Ha kevésbé akarok nyers lenni, akkor azt mondom, hogy küzdd túl magad rajta, mert normális (sőt, szerintem szükséges is), hogy az embernek eleinte legyen egy kis félelemérzete, de ez az emberek 99%-ában csak kezdeti dolog, tapasztalatszerzés útján egyre kevésbé lesz jelen, idővel végleg eltűnik. Ha mégsem tűnik el, bármennyit vezetsz, akkor viszont tényleg csak az marad, hogy el kell engedni a vezetést, mert ha életed végéig félve ülsz autóba, abból előbb-utóbb tényleg baj lesz és nagyobb esély van rá, mint arra, hogy más okoz benned kárt.

2024. febr. 22. 16:59
 16/35 anonim ***** válasza:
Románia biztonságosabb, mint Nigéria.
2024. febr. 22. 17:04
 17/35 A kérdező kommentje:
#15 a városban egyáltalán nem félek,sőt..az oktatóm is mindig azt mondta hogy olyan jol vezetek hogy tuti meglesz a jogsim..nekem ez valami új,amiatt parázok..de szerintem ezzel szinte mindenki így van hogy első hosszú útján kicsit fél..de ez nem azt jelenti hogy már egyből le kell valakit beszélni a vezetésröl..! Valki pánik beteg mégis vezet.
2024. febr. 22. 17:29
 18/35 Koaxk Ábel ***** válasza:
85%

Ha nem vezetsz nem lesz rutinod, ergó mindig félni fogsz.

Szóval annyit tudsz tenni, hogy próbálkozol, és ettől lesz rutin, ettől lesz önbizalom.

Csak csináld, ez a tuti!

Ha az az útvonal ijesztő amin kéne most menned, keress elsőre valami kerülőútvonalat ami kevésbé necces, de odavisz ahova akarsz menni, és legalább erősíti az önbizalmad a hosszútávú vezetésben.

2024. febr. 22. 18:00
 19/35 anonim ***** válasza:
24%
Az utakon nincs rosszabb egy határozatlan, félős sofőrnél. Inkább tényleg ne vezess, ha ekkora para van miatta.
2024. febr. 22. 20:21
 20/35 anonim ***** válasza:

Ez a táv kb. 220km, amiből kb. 150km-t az M3 autópályán kell megtenni.

A külső sávban 110-120-as sebességgel gond nélkül elballaghatsz.

Amennyiben az a maradék 70 km. okozna problémát, akkor tényleg ne ülj autóba.

2024. febr. 22. 20:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!