Ayrton Senna balesete technikai jellegű volt?
Ugye sokan tanakodtak már arról, hogy Senna halálát pontosan mi okozta, azonban arról kevesebbet olvastam, hogy magához a balesethez mi vezetett.
Az ő pillanatnyi hibájából történt vagy az autóval történt valami?
200km/h fölött belecsapódott a betonfalba.
Ezen nincs mit "tanakodni".
Tessék:
Az ügyészség a kormányoszlop módosítását tudta bizonyítani, de elévült, mire ítéletet hirdettek.
A főmérnök defektre gyanakszik.
A pályára, és biztonsági berendezéseire is ráfért a módosítás, de azt mégsem okolhatják (mehetett volna óvatosabban).
Sok együttevő okozta egy határokat feszegető sportban. Rengeteg módosítást vezettek be utána.
Ok. akkor induljunk a kályhától.
"a kocsi tapadása megszűnt"
Szóval az ideálistól nagyobb volt a tempó, és a gumi már nem fogott.
Innen ismét él a válaszom:
200 fölött jött a betonfal.
Újra kérdezem:
mit lehet ezen agyalni?
"Újra kérdezem:
mit lehet ezen agyalni?"
Olvasd el #3-as válaszát.
A halálos baleseteket nem szokás egy vállvonással lerendezni.
#5.
Nem a hivatalos vizsgálatot kérdőjeleztem meg, és nem egy vállvonással, hiszen egyértelmű, hogy ilyen esetben minden körülményt a lehető legalaposabban kell mérlegelni.
Arra csodálkoztam rá, hogy a kérdező a sajnálatos haláleset után majd' 30 évvel kezd el "nyomozni".
Nem kezdek én el nyomozni ba*dmeg, csak érdekelt volna, hogy minden idők egyik legjobbja önhibából halt meg vagy sem.
Mindezt azért tettem fel, mert úgy gondolom vannak tőlem okosabb emberek is, akik tudják a választ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!