Megbuktam tegnap a forgalmi vizsgan?
Figyelt kérdés
Nem nagyon tudom,hogy mit kezdjek magammal.Nagyon jol megy a vezetes,tenyleg borzasztoan jol.Az elozo oktato,illetve a jelenlegi oktatom is ezt mondta.A tablakat is ismerem,minden szituaciot megoldottam nem volt gond eddig.A vizsgan nem izgultam,megoldottam mindent raadasul jol,de a vegen (45.percben kb) elrontottam egy dolgot.Mentunk egyenesen ,majd lehajtottam a napfenyvedot mert nagyon sutott a nap es nem volt rajtam szemuveg.Na most ott volt joval elottem egy behajtani tilos tabla,es telibe bementem mert nem lattam attol az embrio napfenytol.Tehat ez mutatja hiaba tudsz vezetni,hiaba tudod a tablakat eleg egy szerencsetlen helyzet es vege mindennek.Igazabol nagyon elvagyok keseredve, mert teljesen magabiztosan ultem be.(Ami sikerult is 45 percig de bumm egy hatalmas csapas a vegere.) Szoval nemtudom,hogy hogyan kene a kovetkezo vizsgat megoldani mert teljesen elment a kedvem.Kerlek segitsetek valamilyen megoldast talalni kerlek mert nagyon nemtudom mi a helyzet.febr. 13. 14:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!