Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Megbuktam tegnap a forgalmi...

Megbuktam tegnap a forgalmi vizsgan?

Figyelt kérdés
Nem nagyon tudom,hogy mit kezdjek magammal.Nagyon jol megy a vezetes,tenyleg borzasztoan jol.Az elozo oktato,illetve a jelenlegi oktatom is ezt mondta.A tablakat is ismerem,minden szituaciot megoldottam nem volt gond eddig.A vizsgan nem izgultam,megoldottam mindent raadasul jol,de a vegen (45.percben kb) elrontottam egy dolgot.Mentunk egyenesen ,majd lehajtottam a napfenyvedot mert nagyon sutott a nap es nem volt rajtam szemuveg.Na most ott volt joval elottem egy behajtani tilos tabla,es telibe bementem mert nem lattam attol az embrio napfenytol.Tehat ez mutatja hiaba tudsz vezetni,hiaba tudod a tablakat eleg egy szerencsetlen helyzet es vege mindennek.Igazabol nagyon elvagyok keseredve, mert teljesen magabiztosan ultem be.(Ami sikerult is 45 percig de bumm egy hatalmas csapas a vegere.) Szoval nemtudom,hogy hogyan kene a kovetkezo vizsgat megoldani mert teljesen elment a kedvem.Kerlek segitsetek valamilyen megoldast talalni kerlek mert nagyon nemtudom mi a helyzet.

febr. 13. 14:40
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
A leírás alapján igen.
febr. 13. 14:44
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Van ilyen. De erre most nem voltál félkészülve. Amúgy napszemcsi jó ha vezetés közbe mindig van nálad.
febr. 13. 14:56
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Meg.
febr. 13. 15:00
 4/11 anonim ***** válasza:
9%
Látod, látod, kenni kellett volna.
febr. 13. 15:00
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem is értem mi a kérdés! Megy a vezetés? Megy. Hibáztál egyet, ami bukást ért? Igen. Tanulság? A következő vizsgán majd még jobban figyelsz, és simán átmész. Ennyi, nem kell ezen többet agyalni.
febr. 13. 15:01
 6/11 Hovarju ***** válasza:
100%

Elhiszem, hogy magad alatt vagy, de ne add fel.

Az általad vétett hiba előfordulhat akkor is, ha már van jogosítványod. (légy kicsit körültekintőbb) Szerencsére nem lett baleset belőle.

A következő vizsga előtt vezess még egy pár órát, próbálj kicsit megnyugodni.

Ha ennyire jól megy, a következő alkalommal sikerülni fog.

febr. 13. 15:01
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Mi a kérdés?

Ha tényleg olyan jól megy, mint ahogy leírtad, nincs miért aggódni, hiszen következő alkalommal csont nélkül sikerülni fog. Én másodjára mentem át, előtte pedig tized annyira sem voltam biztos magamban, mint te most, mégis gond nélkül átmentem.

febr. 13. 17:35
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Majd a következő sikeres lesz.Egyebként nem tudom hogyan hajthattál be mert általában ismert útvonalakon visznek.
febr. 13. 20:29
 9/11 A kérdező kommentje:
Koszonom a sok biztatast! 8#-as nem volt ismert utvonal elvitt masmerre amerre kellett volna ezert is csodalkoztam...
febr. 13. 22:00
 10/11 anonim ***** válasza:
50%
#9 Hát igen, nekem is már jogsim volt amikor el kellett mennem egy olyan városba, ahol életemben nem jártam előtte. Mégsem hajtottam be a behajtani tilosba. :D
febr. 13. 23:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!