Milyen elektromos rollert ajánlotok nekem?
Kisgyereknek való az a játszótérre.
Vegyél egy pedelec biciklit és mindent megold.
Én sem ajánlom az elektromos rollert. 2,5 évig használtam egy Xiaomi Pro 2-t,több bosszúságom volt benne, mint örömöm. Legnagyobb baj ezekkel, hogy állandóan defektet kapnak és azt nem olyan egyszerű orvosolni otthoni körülmények között, mint egy kerékpár defektet. A kis kerekek miatt rosszabb úton szintén nem túl kellemes haladni velük. Rollerezés előtt és alatt is rengeteget bringáztam, és azzal sosem dudáltak le, rollerrel nagyon gyakran, pedig ugyanúgy közlekedtem vele, mint biciklivel. (szabályosan!)
Nem beszélve a KRESZben való szabályozatlanságról, mai napig nem tudni, hogy ez akkor most minek ia minősül.
#6: Nos pontosan emiatt akarok egy robusztusabbat. Ugye eleve nagydarab vagyok szóval nálam minden hatványozódik és a kerékre nehezebb erők hatnak. A Xiaomi szerintem mind gyengécske azok a kerekek nem valami jók. Persze lehet venni defektmentes Xiaomi gumit (nyilván másra is) 6-8k, nem sok. A Xiaomi-n, hogy fért el a lábad? Mekkora a surranód? Nekem 48-as, szóval ez is egy szempont a kiválasztásnál, akármin nem férek el.
Ez se rossz, egy másik fajta roller: Ducati City Cross-EOff-road Brutális vastag gumi, elég erősnek tűnik a szerkezet is. Engem nem érdekel a sebessége, amúgy sem mennék és mernék gyorsan menni vele, 8-12 km/h bőven elegendő számomra. A szabályozás miatt amúgy is csak olyat vennék, ami maximum sebessége 25 km/h.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!