Elektromos Rollert Zirc környékén hol lehet tölteni?
A MOL honlapja szerint Zircen nincs elektromos töltőhely.
MOL Plugee néven építenek ki hálózatot, és a tájékoztatójuk szerint minden elektromos jármű töltésére alkalmasak; nem tudom, a rollert beleértik-e? Mindenesetre van AC, azaz, váltakozófeszültségű csatlakozópont is.
[link] ← itt van térkép is, és lejjebb görgetve, listás felsorolás is. A jobb szélen levő + jelre kattintva elolvasható, hogy pl. kell-e töltőkábelt vinni.
Van egy figyelmeztetés, hogy „Az oldalon található lista csupán tájékoztatásul szolgál, a töltőberendezések valós idejű elérhetősége vagy állapota kapcsán minden esetben hívjátok az ügyfélszolgálatot.”, de ezt úgy értem, hogy a közöltekkel kapcsolatban ajánlják a valós állapotról történő érdeklődést.
A töltőállomás keresőjük használata során egyik helyen sem találtam a szolgáltatások közt, hiába van a Plugee listán, pedig jónéhány helyen még ingyenes kutya chip leolvasót is felsorolnak.
#6: az AC itt valószínűleg Type2 csatlakozót jelent, nem a mezei 1 fázisú, 230 voltos dugaljat.
De ha bemész a shopba, veszel egy üdcsit és illedelmesen megkéred, hogy hadd dugd be a fali konnektorba, akkor valószínűleg nem kergetnek el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!