Mennyiért éri meg saját autóval futárkodni?
Nem életreszóló munka szokott lenni; egy naptól néhány hónapig szoktak lenni. Akinek semmi más lehetősége nincs, de valamennyi pénzre szüksége van, csinálja, közben keres munkát.
Közeli étterem hirdetéseit szoktam látni, az egy futárhelyet évente vagy 15-ször hirdetik meg; mindig akad valaki. Annyit segít a főnök, hogy elégggé felkerekítve számolja a kilométert, a borravalót megtarthatja a futár, ha bankkártyás fizetéssel adank borravalót, akkor készpénzben odaadja a futárnak.
őszintén, ennyiért nem éri meg szerintem tönkrecseszni a kocsit. Akkor már foodpandázz biciklivel :D
Jó tsi betegágy mi van ha behal ettől a sok kis távtól, kiesik pár napra, csilliók az alkatrész hozzá, 250 ezerből nem hinném, hogy sokáig fogod finanszírozni. Borravaló meg olyan, hogy vagy kapsz, vagy nem, de nem fog mindenki 500-1000 ft-okat odabálni manapság, abban is biztos vagyok, legyen max 80k a jatt egy hónapban. 330k, - többletfogyasztás, kocsi kopása stb. Konkrétan egy közmunkás jobban keres zéró felelősséggel.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!