B-ről D-re való átképzés feltételei mik?
Üdvözöllek titeket.
Az lenne a konkrét kérdésem, hogy még mindig elvárás a 2 éve meglévő "B" kategóriájú jogosítvány ahhoz, hogy belekezdj a "D" - be?
Eddig találtam erről információt, viszont mostanába nem látom sehol feltüntetve, hogy minimum 2 éves "B" jogsi megléte szükséges.
Szerintem soha nem volt ilyen.
21 éves kor és B kategória kell csak.
Megvan mind a kettő, ugyan forgalmi vizsgám már több, mint 1 éve volt, viszont a jogosítványt későn "váltottam" ki.
Páv 2-re hogy lehet jelentkezni, annak van valami követelménye?
Csak hivatalosan úgy tudom, hogy nem a plasztik kártya számít, hanem az, hogy érvényes kategóriád legyen a nemzetközileg elismertek valamelyikéből. Azt meg hivatalosan a sikeres vizsgával megszerzed. Legalább még 8 éve nem érdekelt senkit, hogy mikor és hogy váltottad ki. Aztán hogy azóta mit bohóckodtak össze, az már más kérdés.
Ezt tőlük kell megkérdezni. Ha a kategória megszerzésétől számítják, akkor igen, ha csak a jogsi kézhezvételétől, akkor nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!