Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Gáz dolog ha egy férfinak...

Summer2 kérdése:

Gáz dolog ha egy férfinak nincs jogosítványa? 27F

Figyelt kérdés
2024. jan. 16. 21:36
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Nekem sincs mert nem is sikerült, szerintem nem gáz. Ha akarnám se sikerülne úgyse, vagy ha igen akkor az egy 3 millió forintos jogosítvány lenne az én esetemben annyit nem ér a dolog. Nőm úgysincs de ha lenne akkor vagy elfogad így vagy mehet. Mert szerintem ha tenném bele a pénzt ész nélkül akkor se lenne jogosítvány úgysem nekem. Mellesleg egyszer már elég volt, nincs az az isten hogy újra próbáljam. Nagyon sok pénzzel le szednek.
2024. jan. 21. 13:27
 22/23 anonim ***** válasza:

Most mi baj az F Astrával 😭😭😭 munkába járni tökéletes. 😁

Volt nagyobb státuszú autóm, de a gatyámat ráköltöttem kb.

2024. jan. 31. 09:39
 23/23 anonim ***** válasza:

Nem gáz, főleg ha egészségügyi, vagy pszichológiai alkalmatlanság miatt nincs. Nem mindenkinek való a vezetés.

Rossz tendenciának tartom, hogy mindenki másfél-két tonnás, emberi élet kioltására alkalmas kocsikat akar vezetni, csak mert ez a társadalmi elvárás. Mondom ezt úgy, hogy napi szinten vezetek. Igaz, csak egy csöves F Astrával járok, de nekem ingázásra megfelel.

Tényleg nem mindenkinek való a vezetés, napi szinten látok erre példákat az utakon.

23F

2024. jan. 31. 09:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!