10. Miért, te egy 2 ajtós, 2 ülésesbe, hová raknád magad + a párod + a gyerekülést + akármit? Vagy egyszerűen nem csak a csajodnak, de még anyádnak is égő, hogy a fia, azzal a fostaliga F Astrával jár, amit jobb érzésű román kőművesek is kiröhögnének, mint melós kocsit?
2024. jan. 16. 23:28
13/23 anonim válasza:
Jó, akkor kimondom: szerintem gáz.
Nagyon sokszor másoktól vagy a tömegközlekedéstől függesz.
2024. jan. 16. 23:30
14/23 anonim válasza:
Írta a kérdező hogy lenne gyereke vagy akarna?
Attól függ hol lakik, de megoldható kocsi nélkül majdnem minden.
Sok esetben bérlésel jobban jár. Sokan alig használjak az autójukat.
2024. jan. 16. 23:32
15/23 anonim válasza:
Nem sok ismerosom van akinek ilyen idosen nem volt jogsija. Nem modnom hogy gaz, de sok esetben hatrany. Szerintem a csajok sem vesznek komolyan es csoronak gondolnak amiert nem tudsz vezetni, mivel akinek van penze az leteszi a jogsit es vesz autot.
2024. jan. 17. 02:12
16/23 anonim válasza:
Nem
2024. jan. 17. 04:46
17/23 anonim válasza:
Nekem nincs jogsi, ott a metró és a villamos, minek. Nyaralni nem minden nap megyek, simán lehet vonatozni gyerekkel is, ma már lassan mindenhova is alacsonypadlós Flirtek / Kissek járnak, a babakocsi feltolás sem kifogás. Ha tanya vidékre költöznénk, akkor esetleg egy Suzuki 1.0, ami kivisz a vonatállomásra / Volánbuszhoz :) (Vagy ekkor is ott van a gyaloglás lehetősége testmozgás gyanánt, így Suzuki se kell) Ha az asszonynak jó akkor jó, ha nem nem. Ha nem akkor lehet keresni mást 🤣
2024. jan. 17. 08:02
18/23 anonim válasza:
Ha meg tudod oldani az életedet nélküle, akkor nem gáz. Én jobban aggódnék a munkahely miatt, mert azokból tényleg egyre többnél feltétel a B-s jogsi.
Az a nő, aki meg ez alapján ítél meg valakit (meg az alapján, hogy most csak egy régi Astra/Suzuki, vagy egy farokhosszabbítónak gondolt fekete BMW), az annyit is ér.... Olyanokkal nem kell foglalkozni.
2024. jan. 17. 08:34
19/23 anonim válasza:
Az tény, hogy Budapesten a nőknél sem jelent elvárást a kocsi. Nekem mostanában legtöbb randim olyan volt, hogy a nők kifejezetten szorgalmazták, hogy rakjam le a kocsit és akkor meg tudunk inni valamit.
Ettől függetlenül azért nem kevés kellemes pillanatot okozott az autó általi szabadság, amikor gondoltunk egyet és összefutottunk 20 percen belül és bárhova elmehettünk, vagy éjszakába nyúlóan sétálgathattunk.
2024. jan. 17. 21:57
20/23 anonim válasza:
Hát figyelj ez egy státusz szimbólum,18 éves vagyok, 4 hónapja van jogsim. Az emberek teljesen máshogy kezelnek, érettebnek, mintha ez egy nagy teljesítmény lenne. Hazudnék, ha nem társadalmi nyomásra tettem volna, mivel összes haverom ahogy tudott ment jogsit csinálni, de emellett hatalmas szabadságérzetet ad. És hogy őszinte legyek veled szerintem egy felnőtt, lassan 30-as férfi tudjon már vezetni, kövezzetek meg, de szerintem nem egy nagy dolog megcsinálni. Saját pénzből van, nekem 3/4 évembe telt megcsinálni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!