Szerintetek milyen autóval lehet igazán jól vezetni?
Figyelt kérdés
Nem úgy értem, hogy párhuzamosan beparkolni, hanem természetesen pályán menni egy jó időt. Például Vida Jani (autóversenyző) aztmondta, hogy egy gr86 tökéletes akár egy kezdőnek, és gyorsan lehet vele fejlődni. Valaki aztmondja, hogy valami elsőkerekes géppel lehet ugyanezt teljesíteni. Mit gondoltok erről?2024. jan. 14. 18:09
1/4 anonim válasza:
Első autónak kicsi, manuális, szívóbenzinest szoktak, azzal megtanulsz manuálist vezetni, nem olyan problémás és könnyű parkolni. Később ha mész hosszabb távokat veszel egy nagyobb dízelt és már nem lesz gond az erős autó kezelésével. Így típusra nem lehet leszűkíteni, mindenkinek más válik be, de ésszerűbb elsőkerekeset venni, nehogy az árokban végezd.
2/4 A kérdező kommentje:
Pont azt írtam, hogy pályázáshoz, de azért köszi! :D
2024. jan. 14. 21:10
3/4 anonim válasza:
Valami könnyű kis ideges hatchback. Vannak klasszik típusok, amiket ilyenkor szoktak ajánlgatni. De szerintem kb mindegy, valami alacsonyabb súlypontú, kicsit izmosabb gép elég. Aztán majd meglátod
4/4 anonim válasza:
Hát igen, a Vida Jani mondta!
/na ő meg kicsoda?/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!