Magyarországon lehet automata váltós autóval vezetni tanulni?
Véleményem szerint jóval , egyszerűbb a kezelésük az automata váltós autóknak.Lehet-e nálunk ilyenen tanulni?
19/L
Ha az autósiskolának van ilyen típusa akkor igen, lehet.
De a jogosítványod CSAK automata váltós gépkocsira lesz érvényes!
Nekem igazából már van jogosítványom és sima váltóson tanultam.Itthon van kettő autónk , az egyik egy Citroen Berlingo ez manuális váltós , általában áru fuvarozásra használjuk.A másik autónk viszont automata váltós családi autó.Amikor a Citroenbe beülök és elindulok, állandóan átkozom hogy miért kell ilyen borzalmat az autókba építeni amikor jóval egyszerűbben is megoldható.Rendkívül rossz, hogy egyik lámpától a másikig felkapcsolok hármasig és amikor pirosat kapok akkor vissza üresbe.
A hugom éppen most tanul vezetni és neki keresek megoldást hogy megkíméljem a manuális váltó borzalmaitól.
"Én nézegetem a jogsimat de sehol sincs feltüntetve iylesmi, B kategória érvényes ettől eddig aztán kész."
Automata váltóson vizsgáztál?
Ha autómata váltós kocsin vizsgázol akkor lesz egy A betű az érvényesség mellett. Tanuljon meg manuálisan vezetni utána már ha neki kényelmesebb akkor vegyen/hasznáéjon automatát.
Én már lvek óta vezetek manuálison nem egy nehéz dolog. Jobban szeretem mint az automatát. Volt olyanhoz is jópárszor szerencsém.
Ha automatáson vizsgáztál, a jogsi 12. oszlopában az adott kategóriánál kellene egy 78-as számnak lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!