Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Ittasvezetés miatt elvették a...

Ittasvezetés miatt elvették a vezetöi engedélyemet....! Kb mikre számithatók??

Figyelt kérdés

2023. dec. 18. 15:28
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Mennyit fújtál?
2023. dec. 26. 12:48
 12/13 Chris899 válasza:
100%

Nekem 2022 decemberben ért véget az ittas vezetés általi jogsi elvételem, sokan mondanak sokfélét, én írok egy konkrét tapasztalatot neked.

0,54 szondába, 0,81 véralkohol, ezért kaptam egy év eltiltást, 250 ezer forint büntit, ezt részletekbwn volt lehetőségem kifizetni. Fontos, hogy ügyvédet nem fogadtam, pont azért, mert tudom hogy nincs mit megvédjek, ha tényeket állítottak felém, szerintem teljesen korrekt volt a büntetés mértéke. Utánképzésről részletes infók vannak, hogy zajlik, milyen összegekkel, nekem 120ból megvolt az egész; feltárás, forgalmi, pszichológia. Úgy kell nézni, hogy szeptemberben kezdtem el, és dec 13 körül már mehettem a jogsiért. Szívás volt, de megtanultam hogy annak ellenére, hogy se személyes, se közúti kár nem keletkezett, forgalmi kihágások nélkül, akkor is felelősséggel tartozom mások biztonságáért. Addig nem értékeltem át annyira, mint most, szóval abszolút ráérzel a helyzet súlyosságára, és tanulsz a hibádból. Kitartást!

febr. 4. 06:35
 13/13 anonim ***** válasza:
Nekem 0.47, 10 hónap eltiltás, meg 200... Utankepzes még nem tudom hogy, meg miként lesz de lassan elkezdem intézni azt is.
febr. 4. 09:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!