Ittasvezetés miatt elvették a vezetöi engedélyemet....! Kb mikre számithatók??
Szóval a rendörségi kihalgatás után elengedtek azzal, hogy nyugi nem vészes nem kapsz olyan nagy büntit!
Kerestem ügyvédet még nem fogadtam meg de álitolag le tudja rőviditeni az eltiltási idöt és hogy ujra vizsgázak! 300.000 ft kér érte!
Na most van ilyen vagy ténylegesen 1 év kb eltiltás 300-400 ezer pénzbüntetés stb vagy higyek az ügyvédnek??
Légyszi tudom hibàztam már sokat kaptam fejhez nejemtől stb... ne ezzel kezdjük hogy barom te miatad, meg helyes írás.....stb!
Akik segitenek nagyon köszönöm🙏🙏🙏
"vállalom is a felelöséget"
vs. "álitolag le tudja rőviditeni az eltiltási idöt és hogy ujra vizsgázak! 300.000 ft kér érte!"
Lófszt vállalod te a felelősséget. Most eljátszod, hogy megbántad, füled-farkad behúzod, aztán amint visszakaptad a jogsid, már nem fog érdekelni az egész. Mint amikor a böriben megtanulják a rettenetesen bűnbánó arckifejezést, amivel igyekeznek átverni a bizottságot, ugyanezt csinálod, csak írásban.
Munkatársam ezen az úton jár, de már a vége felé. Hat hónapra vették el a jogsiját. Kérés nélkül kapott részletfizetési lehetőséget a büntetésre, havi 20000 tíz hónapig. Néhány órás kresz oktatás, vizsga, városi vezetés, pszichológus. Pénzed legyen, mert mindenért fizetni kell és addig nem kapod vissza a jogsit, amíg le nem tudsz mindent.
Neki van ügyvéd rokona, aki nem tudott segíteni. Ne dobj ki az ablakon az ügyvédre ennyi pénzt. Csináld végig türelmesen és tanulj belőle. Nemsokára csak egy rossz emlék lesz. Kitartás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!