Tényleg elölről kell kezdeni mindent ha lejár a Kressz vizsgám?
Figyelt kérdés
Nem igazán tudtam menni vezetni mivel várandós voltam és állandóan rosszul éreztem magam most meg babázás van 0-24-ben. Jövő tavasszal telik le a 2 év és nagyon ideges lennék ha kidobott pénz lenne ez az egész így is egy vagyont kötöttem már erre az egészre.Sürgősen kéne viszont mert csak volánnal tudok menni be a városba bevásárolni. Férjem külföldön dolgozik szüleim ritkán tudnak segíteni messze laknak a szomszéd néni segít nekem mindenben.2023. dec. 14. 20:00
11/11 A kérdező kommentje:
Igen anyatejes a babám. Nem is tudnék el szakadni tőle hosszú időre. Beszéltem oktatóval semmi szín alatt nem ajánlotta hogy most folytassam a vezetést de ha ragaszkodom a dologhoz akkor más fog tanítani ő nem vállal. Beszéltem az iskolával mondták nem nagy probléma az ha újra kell kezdeni sokan járnak így évente több százan inkább maradjak otthon a babámmal neki nagyobb szüksége van rám mint nekem egy vezetői engedélyre. Nem nagyon tudnám amúgy sem kire hagyni a szüleim nagyon messze laknak férjem szülei nem élnek. Majd csak meg oldom valahogy köszönöm szépen a válaszokat.
2023. dec. 15. 11:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!