Friss jogsival milyen érzés volt nektek először egyedül elmenni valahova? Esetleg kimenni hidegben esőben az Isten háta mögé éjjel pl a hegyekbe. Befűteni az autót és csak ücsörögni benne pár órát élvezve a védelmet?
Figyelt kérdés
25 éven át busszal vonattal közlekedtem. A vasút, buszállomáson tarhálók, büdi csövesek, mérhetetlen kosz és lélekölő neonfény megette már a lelkem. Egy buszmegálló sem jobb esőben hidegben. Most friss jogsival zuhogó esőben kivezettem hidegben a hegyre senki sincs. Befűtöttem a kocsit és csak ücsörgök kint meg marják az elemek az autót de bent tökéletesen védve vagyok. Számomra ez földöntúli érzés most. Ki hogy élte ezt meg?2023. okt. 22. 21:13
11/15 anonim válasza:
AZért ettől az érzéstől oda ne élvezz már.
Régen olvastam ilyen nyálas nyavalygást.
12/15 A kérdező kommentje:
Na itt is betalalnak a gonosz trollok. Elmondtam h eddig a fel eletemet csoveses neonfenyes varokban toltottem buszra vonatra varva. Hidd el ez nekem most igenis "orgazmus"
2023. okt. 23. 14:12
13/15 anonim válasza:
Akkor élvezd. Csendben. Magadban.
14/15 A kérdező kommentje:
Mit szólogat be ez a sok kutya?
2023. okt. 23. 17:54
15/15 anonim válasza:
#13 Ha zavar, miért nem nézel más kérdest?
Kérdésre válaszolva: mai napig szoktam csak autózni, mai napig jó érzés ilyen helyeken járni. Elsőre nem emlékszem, de biztos akkor is nagyon jó volt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!