Friss jogsival milyen érzés volt nektek először egyedül elmenni valahova? Esetleg kimenni hidegben esőben az Isten háta mögé éjjel pl a hegyekbe. Befűteni az autót és csak ücsörögni benne pár órát élvezve a védelmet?
Hat... mindenkinek mas a perverzioja :D
En soha nem autoztam celtalanul, de azt en is szeretem mikor jo befutok az autoban, egy pulcsiban ulok bent, mikozben kint meg nagyonon hideg van.
Azt meg megjobban szeretem mikor hallom hogy ropog a ho a kerek alatt de sajnos mar reg vezettem hoban mert kulofoldon elek es itt nagyon ritkan esik a ho.
Én nem voltam ennyire rápörögve a dologra mikor meglett a B-s jogsim, talán mert akkor nem is volt autónk, így nem görcsöltem azon se, hogy mikor küldik már a jogsimat.
Idén csináltam nagymotorra, ott is inkább hetekig el se hittem, hogy vége a majd 1 éves tortúrának, mert eléggé nyűgnek éltem meg a tanfolyamot, ráadásul a vizsgabiztos is egy köcsög volt, és a vizsga végén lehordott minket a sárga földik, majd mint egy nagyhatamú várúr, kegyesen átengedett. Jó 1 hétig nem is érdekelt utána a motorozás. Mikor végre kitoltam a motoromat, és mentem vele, akkor is inkább nyugalmat éreztem, hogy nem kell stresszelnem a rendőrök miatt, mert rendben van minden iratom.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!