Motoros vagy kerékpáros életmód?
Figyelt kérdés
Melyik életmódot tartod szebbnek? Miért? Mint kívülálló és mint valamelyik életmódot folytató is érdekel a véleményed!2023. okt. 15. 22:41
21/24 anonim válasza:
#20 Pedig érdemes lenne kipróbálnod! Motoros túrázás szerintem egy nagyon nagy élmény. Lóval ezt nem tudod megcsinálni, járni az országot, mert vannak szép helyek, illetve a motoros társadalalom nagyon összetartó, már az is jóérzés, hogy akivel találkozol, mind köszön mint egy régi haver. A múltkor volt ez a visegrádi vonulás, nekem már az odaút is élvezetes volt, mikor a Dunaparton mentem át a fővároson .
22/24 anonim válasza:
Ültem már motoron (párom elvitt egy körre), és robogót ki is próbáltam, de valahogy nem fogott meg. Lovagolni meg nem pályára jártam, hanem terepre, a hegyekben. Nekem az az igazi élmény. De hát mindenkinek más jön be.
23/24 MolotovPunk válasza:
Szerintem mindkettő életmódnak van szépsége. Én nagyon szeretem a kerékpárokat és motorokat is, magát a sebességet is, viszont a motor annyiból veszélyesebb, hogy az jóval gyorsabban megy, mint egy kerékpár, így azzal nagyobbat lehet esni és könnyen összetörheti magát vele az ember. Főleg a nagy teljesítményű gyorsasági motorok az igazán veszélyesek, mert nagyon könnyen gyorsulnak és túl gyorsan is mennek.
24/24 MolotovPunk válasza:
Egyébként bringákban inkább a terep MTB kerékpárokat szeretem. Motorkerékpárokban meg Cross-t.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!