Motoros vagy kerékpáros életmód?
Figyelt kérdés
Melyik életmódot tartod szebbnek? Miért? Mint kívülálló és mint valamelyik életmódot folytató is érdekel a véleményed!2023. okt. 15. 22:41
11/24 anonim válasza:
10 elhaladó motorosból 7 már 1 kilóméterről halható
12/24 anonim válasza:
"10 elhaladó motorosból 7 már 1 kilóméterről halható"
Annyira röhelyes, hogy eggyesek nem bírják levetkőzni a motorosokkal szembeni utálatot. De azért az ne zavarjon, hogy motoroknál fél méteren kellene megoldani azt a hangtompítást, amit az autókon 2-3 méteren, és jóval nagyobb hangtompítókkal oldanak meg. De persze az ilyen csőlátókat úgysem lehet meggyőzni, mert szerintük egy 90-en közlekedő motoros is 200-al megy.
13/24 anonim válasza:
Azt hiszik, hogy minden motor egy kategóriába/teljesítménybe tartozik.
14/24 anonim válasza:
igen most nagyon mellé lőttél , nekem van drz400e és 2007es fz1 érdekes ezek nem hangosak
15/24 anonim válasza:
neked van igazán csőlátásod amikor bevéded az összes motorost , van baj a motorosokkal és autósokkal is
16/24 anonim válasza:
#15 De mégis te fikázod a motorosokat, és "zajlidércnek" titulálod őket, de nem tudnád megmondani, hogy melyik meg gyári és melyik megy valamilyen tuning vagy kiherélt kipufogóval. Szóval te vagy aki egy kalap alá veszi mindet. A kérdés meg az életérzésről szól, és nem tudod mit hagysz ki mert már eleve előitéletes vagy.
17/24 anonim válasza:
#11 Igen, mert az ország összes motorosa melletted halad el, tehát egyéb faktor számításba sem jöhet, ami motor kegyelmed közelében van, az az összes motoros leképezése. Aha, aha, tiszta kép.
18/24 anonim válasza:
Nekem egy BMW-m van és g#cihangos, amit el is várok, mert csak a sportdob fél misi volt rá.
19/24 anonim válasza:
Amúgy meg. Nekem gyári kipufogóm van. Zavar, hogy motorfék miatt leváltok? Zavar, hogy amikor az álló sor között elmegyek 2 km/h-val, néha pici gázt adok, hogy ne fulladjon le a gyalogtempónál is lassabban haladó motor? Hát szívecském, húzd fel az ablakod, és hangosítsd fel a rádiót a légkondis kocsidban. Hidd el, nem a te idegesítésedre "zajongok", de asszem te vagy az, aki indexet nem ismerve a legváratlanabb pillanatokban próbál engem meggyilkolni, szóval szavad nem lehet arra sem, aki esetleg (tévesen) azt hiszi, hogy a hangerejével magát védi. Mert ugye veletek, süketnéma, cső- és rövidlátó, kétbalkezes, elmeroggyant úrivezetőkkel szemben nincs védelem.
20/24 anonim válasza:
Autóztam, kerékpároztam és lovagoltam is, de a motorozás valahogy sosem érdekelt. Mostanra maradt a bringa. De ha a "szépségét" nézzük, akkor a lovaglás volt az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!