Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Motoros vagy kerékpáros életmód?

Motoros vagy kerékpáros életmód?

Figyelt kérdés
Melyik életmódot tartod szebbnek? Miért? Mint kívülálló és mint valamelyik életmódot folytató is érdekel a véleményed!

2023. okt. 15. 22:41
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
10 elhaladó motorosból 7 már 1 kilóméterről halható
2023. okt. 16. 18:01
 12/24 anonim ***** válasza:

"10 elhaladó motorosból 7 már 1 kilóméterről halható"

Annyira röhelyes, hogy eggyesek nem bírják levetkőzni a motorosokkal szembeni utálatot. De azért az ne zavarjon, hogy motoroknál fél méteren kellene megoldani azt a hangtompítást, amit az autókon 2-3 méteren, és jóval nagyobb hangtompítókkal oldanak meg. De persze az ilyen csőlátókat úgysem lehet meggyőzni, mert szerintük egy 90-en közlekedő motoros is 200-al megy.

2023. okt. 16. 18:14
 13/24 anonim ***** válasza:
Azt hiszik, hogy minden motor egy kategóriába/teljesítménybe tartozik.
2023. okt. 16. 18:16
 14/24 anonim ***** válasza:
igen most nagyon mellé lőttél , nekem van drz400e és 2007es fz1 érdekes ezek nem hangosak
2023. okt. 16. 18:25
 15/24 anonim ***** válasza:
41%
neked van igazán csőlátásod amikor bevéded az összes motorost , van baj a motorosokkal és autósokkal is
2023. okt. 16. 18:28
 16/24 anonim ***** válasza:
100%
#15 De mégis te fikázod a motorosokat, és "zajlidércnek" titulálod őket, de nem tudnád megmondani, hogy melyik meg gyári és melyik megy valamilyen tuning vagy kiherélt kipufogóval. Szóval te vagy aki egy kalap alá veszi mindet. A kérdés meg az életérzésről szól, és nem tudod mit hagysz ki mert már eleve előitéletes vagy.
2023. okt. 16. 18:35
 17/24 anonim ***** válasza:
#11 Igen, mert az ország összes motorosa melletted halad el, tehát egyéb faktor számításba sem jöhet, ami motor kegyelmed közelében van, az az összes motoros leképezése. Aha, aha, tiszta kép.
2023. okt. 16. 18:50
 18/24 anonim ***** válasza:
Nekem egy BMW-m van és g#cihangos, amit el is várok, mert csak a sportdob fél misi volt rá.
2023. okt. 16. 18:52
 19/24 anonim ***** válasza:
38%
Amúgy meg. Nekem gyári kipufogóm van. Zavar, hogy motorfék miatt leváltok? Zavar, hogy amikor az álló sor között elmegyek 2 km/h-val, néha pici gázt adok, hogy ne fulladjon le a gyalogtempónál is lassabban haladó motor? Hát szívecském, húzd fel az ablakod, és hangosítsd fel a rádiót a légkondis kocsidban. Hidd el, nem a te idegesítésedre "zajongok", de asszem te vagy az, aki indexet nem ismerve a legváratlanabb pillanatokban próbál engem meggyilkolni, szóval szavad nem lehet arra sem, aki esetleg (tévesen) azt hiszi, hogy a hangerejével magát védi. Mert ugye veletek, süketnéma, cső- és rövidlátó, kétbalkezes, elmeroggyant úrivezetőkkel szemben nincs védelem.
2023. okt. 16. 18:53
 20/24 anonim ***** válasza:
Autóztam, kerékpároztam és lovagoltam is, de a motorozás valahogy sosem érdekelt. Mostanra maradt a bringa. De ha a "szépségét" nézzük, akkor a lovaglás volt az.
2023. okt. 16. 19:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!