Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Most mit csináljak?

Most mit csináljak?

Figyelt kérdés
Vettem egy biciklit 2 hónapja 210 ezerért, de nem tetszik. Felraktam apróhirdetési oldalakra, több mint egy hete hirdetem, de még jelentkező se volt. 170 ezerért raktam ki. Írtam egy kereskedőnek, aki beszámít használt biciklit, de is leginkább csak használt biciklit vannak, én pedig újat szeretnék. Az se érdekel, ha egy 90 ezer forintos vackot tudok csak venni, de nekem fontos a bicikli. Most mit csináljak?
2023. szept. 21. 13:49
 1/6 anonim ***** válasza:
Hirdesd meg a lehető legtöbb helyen. Facebook csoportok, marketplace, jófogás, vatera, vinted...stb. Úgy nagyobb az esély, hogy valaki jelentkezik rá.
2023. szept. 21. 14:04
 2/6 anonim ***** válasza:
És gondolod egy 90 ezres vacak jobb leszy mint a 210 ezres bicikli?
2023. szept. 21. 14:42
 3/6 A kérdező kommentje:

Ennél minden jobb, még a talicska is.

2023. szept. 21. 15:20
 4/6 anonim ***** válasza:

Az az igazság, hogy 210 ropi kifizetni nem keves, de minőséget nem kapsz erte. Amint megvetted, már hasznalt a canga. Kis szerencsevel hasznaltan olyan cuccokból összedobalt bringat kapsz, hogy az új ara fél milla lenne 150-200 ezerert.

Aki minimalisan ert a temához nem fogja megvenni a gagyi cuccokból összedobalt ujkori "metro-bikeot" se 170 ezerert, se 100ert.

Milyen cangatól szenvedsz ennyire?

2023. szept. 21. 18:36
 5/6 anonim ***** válasza:

Ha ezt nem tudtad megnézni akkor amásikkal is bevásárolsz, mert nem értesz hozzá.

Az meg hogy valamelyik hú de jól nézki , semmit nem jelent. Sőt még ezért rosszabb is.

AZért ha 100000-at kapnál össze tennéd a két kezed.

2023. szept. 22. 10:01
 6/6 anonim ***** válasza:
Hirdesd olcsóbban, manapság nem sok ember van, aki megengedhet magának egy ilyen értékű biciklit, aki meg igen, az nem fog pár napos használtat venni. Ráadásul iylenkor elsőre mindenkinek az jut eszébe, hogy lopott lehet.
2023. szept. 22. 11:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!