Mit csináljak a 3 éves benzinnel?
Figyelt kérdés
Rég használt fűnyíróból csapoltam le másfél liter kétütemű keverékbenzint, és nem tudom hol adhatnám le. Benzinkúton nem veszik át és a kert végébe sem akarom önteni, mert az környezetszennyezés.2023. jún. 10. 22:59
1/7 anonim válasza:
Szomszédnak ajánld fel aki szokta vágni a füvet. Ismerős, valaki biztos szokta vágni.
2/7 A kérdező kommentje:
3 éves E10 benzin. Épp azért akarok megszabadulni tőle mert régi, és nem működik vele a fűnyíró. Maximum tüzetrakni jó, vagy alkatrészeket mosni.
2023. jún. 11. 00:15
3/7 anonim válasza:
Felesleges kidobni. Én a megmaradt régi benzinnel vagy begyújtok(nyilván kis mennyiséggel, ismerem az arányokat). Vagy olajos dolgokat tudsz megmosni/megtakarítani vele. Vagy hígító helyet festék nyomot lemosni vagy ragasztó maradványt letakaritani vele.
4/7 anonim válasza:
Benzinmotorba ne töltsd be, 1-es hülyeséget mondott!
Vagy használd tisztításra, ahogyan 3-as javasolta, vagy veszélyes hulladékként add le.
Mondjuk a benzinkúton, amikor mondták, hogy ott nem adhatod le, adhattak volna tanácsot, hogy ki veszi át.
Én a helyi hulladékszállítót hívnám fel, ők valószínűleg tudnak segíteni, hol vennék át tőled.
5/7 anonim válasza:
Egesd el.
Ha van pl zold hulladek a kertedben akkor raontod es elegeted.
6/7 anonim válasza:
Grillgyújtó folyadéknak tökéletes lesz.
7/7 anonim válasza:
Nincs senki ismerősöd aki szokott mondjuk kerti gépeket vagy autót, motort szerelni?
Ha van akkor add neki, olajos cuccokat áztatni benne tökéletes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!