Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Ez miért van az autópályán?

Ez miért van az autópályán?

Figyelt kérdés
Miért van az hogy autópályán ami felújítás miatt a leállósávban kell menni, 80-al lehet menni. Mögöttem egy kamion jön.. és egy pár perc múlva mint egy idegbeteg kezd el rám reflektort ki be kapcsolni... hogy ilyenkor mint vár??? Gyorsabban nem fogok menni.. mivel előttem is vannak...

2023. szept. 9. 11:58
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
0%

Senki nem mond jó választ.

A kamionos mondjuk 5-6 órája vezet, nem akar percenként váltani, kuplungolni, emiatt be van kapcsolva a tempomat.és te őt ezzel úgymond „szivatod” mert neki folyamatosan rá kell fékeznie a tempomatra,

2023. szept. 9. 13:28
 12/27 anonim ***** válasza:
100%

Nem jó neki a 80-as sebesség. GPS/tachográf szerint nála 77-78-at mutat.

Ő lazán a megszokott 90-94-el rongyolna tovább.

Az ilyen egy idegbeteg, munkamániás, főnökét kezelni nem tudó, sztahanovista!

Én is kamionoztam, állandóan azt kellett hallani: "gyorsan! gyorsabban! Mi lesz már!" Magasról tettem rá! Szépen megrakodtam! Pennys gyerek stopperral kezében rámpán mérte az időt! - Ő is: gyorsabban nehet lehet? Engem q-va gyorsan hagyjál békén! Kényelmesen elindultam, majd odaérek valamikor! Télen, esett a hó, Penny üzletnél 8 percet késtél! Hagyjál békén!

Irányító: lassú vagy! Hagyjál te is békén! Ledobtam neki a kulcsot az asztalára! Mutasd meg! Hajrá! Itt befejeztem az egészet! Többi kolléga meg törte, zúzta magát, árokból daruzták ki őket. Bent a raktárban: 50+ vén bolond megrakott elektromosbékával fut a csarnokban, alig kapott levegőt!

2023. szept. 9. 13:39
 13/27 anonim ***** válasza:
7%

7-es, bizony kimegyünk ha bejelentés jön.

És hidd el alaposan meg is büntetjük, pont azért mert rengetegen vannak akiknek nem számít mások élete és a mi családunkat is veszélyezteti.

Hamarosan meglepődnek majd páran amikor már kamera alapján büntetések fognak röpködni már a villogásért is.

Pár hónapotok van még villogni türelmetlenkéim utána már drága lesz.

2023. szept. 9. 13:48
 14/27 anonim ***** válasza:
47%
#5 te valami alternatív valóságban élsz, ha szerinted egy villogó paraszthoz kijön a TEK.
2023. szept. 9. 16:46
 15/27 anonim ***** válasza:

"Német pályán már velem is elõfordult"

ilyen egészen biztos, hogy nem fordult elő veled német autópályán. ott az összes sofőr alszik, 80as korlátnál meg Baustellénél tuti, hogy nem villog senki... akkor villognak ha 100zal szütyörögsz a belsőben vagy a középsőben, amikor a jobb sáv teljesen üres. és ezt valljuk be, nagyon gyakori, mert a jogsijukat veszik, annyira szerencsétlenek vezetésben...

2023. szept. 9. 16:50
 16/27 anonim ***** válasza:

Ki írt egy sort is a TEK-ről?

Autópálya rendőrség meg van, na mi megyünk majd és te meg fizetsz ha villogsz.

Figyelj csak hamarosan meg látod sok helyen milyen drága lesz levillogni bárkit is.

2023. szept. 9. 17:02
 17/27 anonim ***** válasza:

#16 Ez nevetséges. Motoron amikor ki akarom kapcsolni az indexet, simán félrenyúlok, vagy megcsúszik gombnyomás közben az ujjam, és egy fél pillanatra megszólal a duda. Akkor engem is majd folyton meg fognak büntetni? Vagy netán az ellenkezője igaz, a villogó is talál kifogást, hogy miért véletlenül csinálta?

Én pl. ha villogok, az azért szokott lenni, mert valakinek nem ég a tompítottja, akár szemben, akár előttem, vagy éppen éjszaka elfelejti lekapcsolni, és vakít, és ha rám villognak, nekem is az az első dolgom, hogy megnézem a műszerfalon, mi lehet a gond. Tudtommal ilyen esetben még szabad is, mert balesetveszély elkerülése a cél.

2023. szept. 9. 17:14
 18/27 anonim ***** válasza:

15 örülök, hogy jobban tudod mi van németországban, mint én, aki 15 éve itt élek. Biztos mesélt sokat a szomszédod veje.

Hannover alatt volt 2-3 éve baustelle volt, 1,5 sáv, ahol a kamion már nem tud elõzni, 80km/h. Rendszeresen ért utol és villogott kamion.

De volt, hogy landstraßén 80 volt , kött a valagamban, a 60-as táblánál csak megvillantottam a féklámpát, hogy szeretnék lassítani kicsit, már levillogott.

„ akkor villognak ha 100zal szütyörögsz a belsőben vagy a középsőben, amikor a jobb sáv teljesen üres.“

Villogott idióta audis meg golfos már 160 felett is. Egyébként a villogás „Nötigung“.

„ annyira szerencsétlenek vezetésben...“

Ez igaz, de ha gyakrabban jártál volna erre, mint évi 1, akkor tudnád, hogy nem csak németek vannak. Sõt, az a2-n túlnyomórészt lengyel, ukrán fehérorosz, és török akad bõven.

De sok a bunkó a németek közt is. A volt fõnököm 10 év mondta, hogy dánoknál nyaral, mert azok nem olyan bunkók, mint a német. Átjön a határon, egybõl ledudálják, levillogják, tolakszanak.

Ez egy tõsgyökeres német véleménye volt.

2023. szept. 9. 17:34
 19/27 anonim ***** válasza:

17 azért senki sem fog feljelenteni, ha villogsz mert mobdjuk úgyfelejtette az indexet.

Nem a villogás a tilos, hanem kényszeríteni a másikat, letolni és villogni közben.

Sem a rendõr, sem a többi résztvevõ nem debil, hogy ne tudja megkülönböztetni.

2023. szept. 9. 17:38
 20/27 anonim ***** válasza:
Mert be van állítva a tempomatja 89re, azt lusta vissza venni 80ra, inkább villog a bunkója.
2023. szept. 9. 17:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!