Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Az autómra vettem éves matricá...

Az autómra vettem éves matricát most meg azt mutatja hogy nincs és meg is büntettek miatta. Ez hogy lehetséges?

Figyelt kérdés

Még januárban megvettem az éves matricát rá az adott útszakaszon. Rengetegszer voltam arra. Erre jött 2 büntetés júliús 17-18ról hogy nincs az autón matrica. Ami vicces hogy én májusban kimentem Németbe most jöttem haza kb 1 hete az autóval senki nem ment el mert egyetlen kulcs van hozzá az pedig nálam maradt.

De ettől eltekintve most meg tényleg azt mutatja az autó hogy nincs rajta éves matrica pedig tényleg vettem rá. Azt mondta a nő hogy kell nekik a bizonylat de hát azt meg ki tartsa meg baszki.. fent van a rendszerben nem hiszem el hogy nem látják.

2023. szept. 1. 11:44
 1/8 anonim ***** válasza:
91%

Biztos hogy jó rendszám lett megadva? Lehet hogy el lett írva.

"kell nekik a bizonylat de hát azt meg ki tartsa meg"

Én éppen ezért szoktam el tenni, az a kis papír fecni senkit sem zavar a kesztyűtartóban.

2023. szept. 1. 11:48
 2/8 anonim ***** válasza:
89%

"azt meg ki tartsa meg"

Például az email fiókod. 2023 van, tessék haladni a korral, ha ekkora problémát okoz behányni egy papírfecnit a kesztyűtartóba.

2023. szept. 1. 11:52
 3/8 anonim ***** válasza:
78%

Most komolyan 1 évig olyan hú de nagy dolog bedobni a blokkot a fiók aljába valahova???

Kúton vetted a matricát?

Mert akkor neten nem mutatja, hogy van.

2023. szept. 1. 11:53
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Huh, vannak bajok. Ha rajtad kívül elv más nem is vezethette az autót akkor engem inkább az érdekelne, hogy valóban a Te autód lett megbüntetve? Nem egy koszos rendszám lett félreérzékelve stb. Van kép? Az valóban a te autód?

Amúgy meg egy blokkot megtartani nem nagy mutatvány. Berakod a forgalmid mellé, biztosításod mellé vagy a kesztyűtartóba és el van magának. Ne érje napfény, hogy el lehessen olvasni. Vagy ha egy papírfecni megtartása is ekkora problémát okoz akkor vedd online és csillagozd be az emailt.

2023. szept. 1. 12:02
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
fizetés után fényképezd le a blokkot..
2023. szept. 1. 12:13
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Van gond a rendszerben nem kicsi! Ismerősnek 2 hete jött fizetési felszólítás,hogy matrica nélkül használta az autópályát, aminek a megjelölt időpontban még a közelében se volt, az autóját meg csak ő vezeti.
2023. szept. 1. 13:07
 7/8 anonim ***** válasza:
80%

Valószínűleg rosszul adtad meg a rendszámot.

Felsegjelnek nem Ausztriát (A)-t választottad?

Egy időben ez gyakori benézés volt.

2023. szept. 1. 14:45
 8/8 anonim ***** válasza:
57%

☛ 3/ válaszból: „Kúton vetted a matricát? Mert akkor neten nem mutatja, hogy van.” (2023. szept. 1. 11:53)

Ez már elavult tudás.

┌ Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató Zrt.

Érvényes e-matricák lekérdezése

„𝐚 𝐥𝐞𝐤é𝐫𝐝𝐞𝐳é𝐬 𝐞𝐫𝐞𝐝𝐦é𝐧𝐲𝐞 𝐧𝐞𝐦 𝐟ü𝐠𝐠 𝐚 𝐯á𝐬á𝐫𝐥á𝐬 𝐦ó𝐝𝐣á𝐭ó𝐥, azaz mindegy, hogy az autópálya-matricát a NÚSZ Zrt. honlapján, vagy éppen viszonteladókon keresztül, például benzinkúton, esetleg SMS-ben vagy mobilapplikáción keresztül vették-e.” ┘

2023. szept. 1. 16:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!