Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Mennyi esélyem van hogy...

Mennyi esélyem van hogy visszakapjam a jogosítványom?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Történet a következő: Múlt hét vasárnap este 8 körül történt az eset. Előző nap csúnyán összevesztünk anyámmal, szombaton végig vedeltem, még éjszaka is és vasárnap egész nap zárt ajtó mögött.Vasárnap este segg részegen 190-el belerongyoltam egy napraforgóföldbe, kidöntöttem egy 40centi átmérűjű kb 8 méter magas fát, repültem kb 40 métert kb 8 méter magasan rendőrségi helyszínelés szerint, a kocsiból sértetlenül kiszálltam (Renault Megane 2, 2005 évj, 1.9dci). A légalkohol szintem 0,9 volt, az összes kategóriám elvették, ezzel buktam a megélhetésem is (kamionos vagyok). Kérdés az lenne hogy mennyi esélyem van hogy visszaadják, a megélhetésem miatt? Hallottam hogy létezik ilyen, amúgy nem vagyok alkoholista, de nagyon összejöttek a dolgaim ebben az évben, és csöppet (nagyon besokalltam). Válaszokat előre is köszönöm.

2023. szept. 1. 17:11
1 2 3
 21/23 Hintalow ***** válasza:
Már csak azèrt is kamu, mert, amikor elkezdtèk a valóságtartalmát kritizálni az egèsz sztorinak, nem az volt a reakció, hogy "kit èrdekel mit hisznek, a jogsi visszaszerzèse a lènyeg", hanem hogy majd mutatsz fènykèpeket. Szóval sokkal jobban èrdekel az állìtólagos baleset körüli felhajtás, mint a sztori szerinti következmèny 😅
2023. szept. 5. 13:29
 22/23 anonim ***** válasza:
A képek EXIF adatai is beszédesek amúgy.... :D :D
2023. szept. 5. 15:17
 23/23 anonim ***** válasza:

#11 hát te sem szaladtál messze az inteligencia mezején :D Nem kamionba ült bele te nagyon okos, hanem autóba, még le is írta milyen autóba :D Szóval munkán kívül történt az egész. Nem mintha ez mentség lenne, de idegesítő amit szajkózol.

Ez az "elvették a kenyerem" dráma, hát sajnos erre csak azt lehet mondani, hogy előbb kellett volna gondolkodni. Lesz 1-2 éved gondolkodni, addig el lehet menni autómosóba, meg ilyen helyre dolgozni, azért nem kell ennyire a mártírt játszani. Nyilván qrva nagy hátralépés lesz a kényelmes sofőr élet után, de még mindig jobb mintha börtönben kellene gondolkodnod, vagy tolószékben. Közlekedni meg bicikli vagy tömegközlekedés...

2023. szept. 9. 19:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!