Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Mennyi esélyem van hogy...

Mennyi esélyem van hogy visszakapjam a jogosítványom?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Történet a következő: Múlt hét vasárnap este 8 körül történt az eset. Előző nap csúnyán összevesztünk anyámmal, szombaton végig vedeltem, még éjszaka is és vasárnap egész nap zárt ajtó mögött.Vasárnap este segg részegen 190-el belerongyoltam egy napraforgóföldbe, kidöntöttem egy 40centi átmérűjű kb 8 méter magas fát, repültem kb 40 métert kb 8 méter magasan rendőrségi helyszínelés szerint, a kocsiból sértetlenül kiszálltam (Renault Megane 2, 2005 évj, 1.9dci). A légalkohol szintem 0,9 volt, az összes kategóriám elvették, ezzel buktam a megélhetésem is (kamionos vagyok). Kérdés az lenne hogy mennyi esélyem van hogy visszaadják, a megélhetésem miatt? Hallottam hogy létezik ilyen, amúgy nem vagyok alkoholista, de nagyon összejöttek a dolgaim ebben az évben, és csöppet (nagyon besokalltam). Válaszokat előre is köszönöm.

2023. szept. 1. 17:11
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%
#10 Senki sem tökéletes, de ha így betintázva ülsz kamionba "csak mert összejöttek a dolgaid" véletlen egy egész családot meg tudsz ölni.
2023. szept. 1. 20:38
 12/23 anonim ***** válasza:
100%
#10 Amúgy mindenki hozott már felelőtlen döntéseket, és a hozzá méltó módon meg is bűnhődött.
2023. szept. 1. 20:40
 13/23 anonim ***** válasza:
100%
Egyszerűbb ha linkelsz róla valami cikket, egy ekkora repülésnek, fakidöntésnek stb-nek az újságírok sem tudnak ellenállni, szóval tuti lehozta pár netes portál. :D
2023. szept. 1. 21:27
 14/23 anonim ***** válasza:
100%

"itt mindenki játssza a kis tökéletest"

Ja hát MINDENKI nevében szeretnél elnézést kérni, lebuktunk, hazudtunk. Mi is legalább kétszer döntöttünk ki 190-el 40 centis fát és azóta sincsen semmi bajunk. Én kérek elnézést.

2023. szept. 1. 21:45
 15/23 anonim ***** válasza:
100%

Holnapi képekből ezért nem lesz semmi, amúgy is miért pont holnap lenne csak kép, pont szombaton....

Arról nem beszélve, hogy egy 40 centis törzsátmérőjű fát személyautóval kidönteni.... előbb csavarodik fel rá a karosszéria mintsem kidöntse.

2023. szept. 1. 22:06
 16/23 anonim ***** válasza:
100%
Sok minden számít. Még friss a sztori, én azért beszélnék egy ügyvéddel hogy mik a teendők és hogy egyáltalán van-e értelme fellebbezni meg kérvényezni hogy legalább a C kategóriát ne bukd emiatt ha munkához kell. Bár sok esélyét nem látom hogy sikerül, mert régen volt erre lehetőség hogy aki bukta a B-s jogsit mert csinált hülyeséget és ez lett a vége, de a C kategória maradhatott mert kellett a munkájához, megélhetése miatt. De persze változtak azóta a törvények, a baleset és az eltiltás körülményei rengeteget számítanak. Egy próbát megér, de ne reménykedj.
2023. szept. 2. 00:14
 17/23 Koaxk Ábel ***** válasza:
100%

Abba a videóban amit linkeltem egy tavalyi baleset ügyvédje mesél arról, hogy a védence a 70 milliós Mercedes AMG GT-vel bevont jogsival balesetet okozott, és ott kihozták a firgát arra, hogy itthon is csak B-t vették el neki 1 évre (ami elvileg már nem is volt neki), motort pl vezethet, külföldön meg amúgy meg személygépkocsit is.

A pénzbüntetést meg 120 ezerről levitték 80-ra mert hát szegény még diák és nem tudja kifizetni, úgy hogy külföldi egyetemen tanul meg, hát nah csak egy 70 millás autóval jaszkarizott.

Az ügyvédnő azt mondta, hogy nem az ügyfele tulajdona az autó és nem megállapítható, hogy kié... jah meg az ügyfele amúgy rendszeresen autós bűncselekményeket posztolt tik-tok-ra, és szerinte annak sincs semmi jelentősége az ügyre.

Szóval ajánlom ezt a gerinctelen qrvát aki ilyen embereket véd, mert tényleg hiszem, hogy jó pénzért még azt hozza ki, hogy a fa volt a hibás, és azt büntetik meg aki 30 éve oda ültette.

2023. szept. 2. 11:21
 18/23 anonim ***** válasza:
100%

#10 Felelőtlen döntést? Persze, ezret naponta.

Felelőtlen döntés az, hogy olyan dolgokra költök kedvtelésből, amire nem kellene. Felelőtlen döntés az, hogy meló közben lusta vagyok elmenni a helyes szerszámért, ezért anélkül szenvedek feleslegesen. Felelőtlen döntés az, este hazamegyek, meglátom a nagy tál töltött káposztát és bezabálok alvás előtt 10 perccel. Felelőtlen döntés az, hogy bár tudom szar a cigaretta, mégis rágyújtok.

Az, hogy részegen száguldozol, az nem felelőtlen döntés, hanem bűncselekmény. Ráadásul SZÁNDÉKOS bűncselekmény. 0.9-es légalkohollal nem lehet a piát hibáztatni, mert ennyitől még simán eszénél van az ember. Ez egy tudatos döntés volt, mentális problémákból adódóan.

És ne merd a hétköznapi felelőtlenségeinket egy kalap alá venni ezzel. Én még akkor sem mertem autóba ülni, mikor ebédre megittam egy üveg sört és 3-kor hívtak, inkább elodáztam a programot 5-ig, úgyhogy ne merj egy lapon említeni magaddal.

2023. szept. 2. 12:37
 19/23 A kérdező kommentje:

Képek a hitetlenek kedvéért:

[link]

[link]

[link]

[link]

2023. szept. 2. 14:56
 20/23 anonim ***** válasza:
100%

Hát te 40 cm átmérőjű fát nem döntesz ki.

Innentől csak hazugság az egész.

2023. szept. 2. 21:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!