Mennyi esélyem van hogy visszakapjam a jogosítványom?
Volt itt hasonló eset, mikor a maszek buszos beszállt ittasan az árokba, szerencsére addigra mindenki leszállt.
Úgy tudom,hogy visszakapta, de vagy 1 év bírósági huzavona, meg továbbképzés után, addigra tönkre is ment a vállalkozása.
Keresd meg a videóban látott ügyvédnőt, neki már gerince ugyan nincs, de sok xar embert kimosott már. Ahogy keveri a lapokat, még lehet azt is el tudja intézni, hogy a rendőrség kérjen bocsánatot tőled:
A B-t tuti visszakapod egy bizonyos idő + továbbképzés után, mert ez közepes szintű ittasság, elég komoly, de jogilag nem a világvége.
A C-t viszont nem fogod. Legalábbis remélem. Ha rajtam múlna, a B-t sem kapnád. Komoly mentális bajok vannak, nem való ilyen az utakra, főleg nem 40 tonnával a háta mögött. Úristen összevesztél anyáddal. Én is. Meg kb. minden ember a földön, az emberi kapcsolatok már csak ilyenek, nem lehetünk mindig mindenkivel puszipajtások. Akkor minden ember száguldozzon részegen és nézzük el nekik, mert "jaj nem tudok dolgozni"? Szar ügy. Erre talán időben kellett volna gondolnod.
Kíváncsiságból kiszámoltam. Mikor legutoljára ittam, az majdnem kb. pont ugyanolyan mennyiség lehetett, mint nálad, közepes szintre esett az is. Jól éreztem magam, abszolút nem voltam volán mögé vagyok, viszont maximálisan beszámítható voltam és így soha eszembe sem jutott volna volánhoz ülni. Ráadásul én nem vagyok nagy ivó, 1-1 sör néha lecsúszik így nyáron, de nagyobb mennyiséget nagyon nagyon ritkán iszok, szóval a toleranciám alacsony, ennek ellenére ezzel a közel azonos mennyiséggel bőven elég jó állapotban voltam ahhoz, hogy ilyen döntéseket ne hozzak meg, minthogy volán mögé üljek.
Ezt csak a kontextus miatt írtam le, hogy ez a mennyiség abszolút nem elég ahhoz, hogy az ember ekkora felelőtlen döntéseket hozzon. Persze az sem lenne sokkal jobb érvelés bíróságon, hogy "önkívületi állapotra ittam magamat", de akkor legalább lehetne érvelni, hogy normál esetben nem vagy ilyen. De ez normál eset volt. Itt nem lehet az alkoholt hibáztatni. Nem az alkohol hatása miatt hoztad ezt a döntést, hanem tudatosan, mert fejben valami nagyon nincs rendben nálad. Így pedig feltételezhető, hogy full józanon is hasonló kreténségeket csinálnál, tehát megérkeztünk: nem vagy közútra való.
Kitaláltnak érzem a történetet. 190 km/h-nál nincs az az autó, amiből sértetlenül (sőt, élve) ki lehet szállni egy fának csapódással kombinált borulás után. Meg ez így ebben a formájában már van akkora eset, amit megírtak volna a hírportálok.
Ha mégis megtörtént, akkor meg inkább annak örülj, hogy élve megúsztad, ne a jogosítványod érdekeljen.
"nagyon összejöttek a dolgaim ebben az évben, és csöppet (nagyon besokalltam)"
És ez miért is kellene enyhítő tényező legyen?
Ha valaki "besokall" az nem való az útra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!