Ilyen esetben nekem hatodik emberként ki kell szállnom segítenem vagy jól tettem, hogy tovább mentem?
Előttem egy autóval egy robogós alól kicsúszott a motor és bár nem nagy sebességgel de oldalra vágódott.
A robogós egyből felpattant, a járdán sétálók közül azonnal 4en rohantak oda és az előttem haladó autós aki előtt közvetlenül történt a baleset, ő is kiszállt hozzá és már le is mentek se perc alatt a járdára.
Én megálltam mögöttük és figyeltem egy fél percig, hogy kellhetek e oda de én úgy ítéltem meg, hogy nincs nagy baj és elég 5 ember is így lassan kikerültem az előttem megálló autóst és továbbhajtottam. Mögöttem mindenki így tett.
Mit gondoltok? Jól tettem vagy mivel láttam mi történt így oda kellett volna menjek?
#10 én vízszintesen szoktam tartani, úgy jobb a felvétel :D
Kérdező, (és innentől viccen kívül), nyilván ha közvetlen előtted történik valami, akkor meg kell állni, ha látod, hogy nincs ott még senki. De ha már egyértelmű, hogy van ott nem egy-nem két ember, akkor felesleges 186.-ként odatobzódni és szaporítani a tömeget. Kivéve, ha tudsz tenni valami olyat egy baleset kapcsán, amit egy átlagember nem. Tehát kb. ahogy az #1 írja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!