Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Van 1 millió forintom, mennyié...

Van 1 millió forintom, mennyiért vegyek autót?

Figyelt kérdés

Már 1 éve, hogy stagnál a megtakarításom, mivel folyton autó javításra költök, eddig ilyen 130 ezer forintot tudtam félretenni, de már negyede se megy, mindig van valami a kocsival és ilyen 50-60 ezer havira lebontva, olyan alkatrészek mennek már tönkre amit 2 éve cseréltettem. Ez egy Vw Sharan 1.9 dízel, ha rá gondolok rosszul vagyok, benne vagyok egy ilyen facebook csoportba ott is mondják, hogy hullik szét az összes ilyen. Mivel sokat megyek kell a nagy autó ami kényelmes, nem biztos, hogy dízel kellene a jövőben, ez csak véletlen lett.

Igen, tudom nevetséges, hogy csak ennyi pénzem van, de rezsi, autó, meg kaja na meg mint írtam az autó nagyon viszi a pénzt..

2023. aug. 13. 23:19
 1/4 anonim ***** válasza:
68%
Ez a kérdés ez mi? Hogy hogy mennyiért?
2023. aug. 14. 07:42
 2/4 anonim ***** válasza:
De az sem mindegy, hogy mikori a sharan és mennyi km van benne. Hát nézd meg a p12es komnbi primerákat.
2023. aug. 14. 08:03
 3/4 anonim válasza:
100%
Szerintem gyűjtögess még (legalább még egy millát).
2023. aug. 14. 18:15
 4/4 anonim ***** válasza:
3 milláért vegyél.
2023. aug. 16. 06:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!