Reggeli órákban találkoztatok már trafizós rendőrökkel?
A reggeli műszakváltásos időszakra gondolok hajnal 5 és 7 között, talán még a 8 is belefér az irodai dolgozók miatt. Cirka 1,5 éve járok a 30km-re lévő Székesfehérvárra dolgozni autóval, és ezen az útszakaszok 5 helyet tudok ahol mérni szoknak, plusz egy Véda kapu, de az most nem számít. Délután, vagyis 14 óra körül szoktam látni őket, és esti műszak előtt és után, 10 körül , de akkor csak egy helyen az Alba iparipark fele, városhatárban a körforgalomnál, sehol máshol. De most így reggel soha, a nálam rutinosabb szerződéses buszsöfőrök nem is óvatoskodnak, mert ezek szerint ez állandó dolog, hogy ezidőben soha nem mennek már ki mérni a rendőrök.
Az országban másfele is ugyanez a helyzet?
Nem tudom, hogy most hogyan van, de 2018-ig a rendőrség honlapján Rendőrfőkapitányságonként közölték a sebességellenőrzés vezénylésének időpontjait és helyszíneit. 6:30-as kezdés nem egy volt, de volt 1:00, 2:20, 3:50 kezdés is, és volt néhány alkalommal és helyszínen 22:00-24:00, sőt, 22:00-6:00 mérés is.
Nem tudom hogyan függ össze, de míg volt mérési terv, a falunkban havonta kétszer mértek; a hónap 9. munkanapján 8:00-10:00 időtartamban, a hónap 16. munkanapján 13:30-14:30 időtartamban. Aztán a mérésközlés megszűntével megszűnt, azóta lehet, hogy egyszer sem mértek itt, legalábbis semmilyen hír nincs arról, hogy mértek volna. Úgyhogy, legalább egy helyen, jelentős változás történt, így nem tudom, mennyire mérvadók a régi mérési terv időpontjai.
Mai kör Pécs - Nagykanizsa - Pécs.
Oda 3 helyen 6-8ig, vissza 5 helyen 12-14ig. Máskor meg egy sem.
Totál kiszámíthatatlanok mostmár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!