Találkoztatok személyesen az oktatótokkal, mielőtt hozzá kerültetek?
Az autósiskolában adtak egy rakat telefonszámot, hogy hívjam fel őket, ki az, akinél legkorábban tudok kezdeni vezetni, aztán szóljak, hogy kit választottam.
Most jól értem, kb egy telefonhívás alapján választok oktatót? Vagy kérdezzem meg mindegyiktől, hogy személyesen szeretnék találkozni? Hogy megy ez?
Nálatok hogy ment az oktatóválasztás?
Nem találkoztam vele. Mások ajánlották, azért választottam őt.
Illetve, aki tartotta a kresz tanfolyamot, mondott az oktatókról pár szót. Ez is segített.
Mikor én vizsgáztam (29 éve) az MHSZ-en keresztül, még nem volt ilyen. Mikor már csak a vezetés volt hátra bementem megkérdezni, hogy mikor mehetek. Két oktató volt bent, az egyik megkerdezte a másikat: Feri, rá érsz? Így lett oktatóm. Feri kérdezi tőlem: vezettél már? Mondom, személyautót igen (egyszerre csináltam a B és C kategóriát). Erre azt mondja a Feri, akkor menjünk.
Első alkalom, Avia-val ki a forgalomba.
Azok a régi szép idők...
9, Miért kell parasztkodni? Válaszoltál a kérdésre az elején, azt köszi, a szemétkedés meg tök felesleges.
Arra voltam kíváncsi, szokás-e személyesen megismerkedni az oktatókkal, és a másfél perces telefonhívás meg "kialeggyorsabb" helyett esetleg személyes szimpátia alapján választani azt, akivel utána hónapokig együtt dolgozol és akitől a jogosítványod meg párszázezer forintod függ.
Megkaptam a választ: nem. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!