Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Mit ajánlotok, hova menjek...

Mit ajánlotok, hova menjek vezetéstechnikai tréningre, ha...?

Figyelt kérdés

... úgy érzem, hogy kezdek kicsit megbolondulni, és elbízni magam a képességeimet illetően? Szeretnék észhez térni, nehogy balesetezzek, és azt szeretném, hogy szembesüljek azzal, hogy valójában mit tudok. Nagyon régen voltam utoljára ilyen tréningen, de már akkor sem nyűgözött le a 8-10 fős csoportban az a kevés idő, ami egyenként jutott ránk.

Ti hol voltatok tréningen? Melyiket ajánlanátok?

2023. aug. 1. 00:38
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Hát nyilván mindenhol csoportok lesznek, egy embernek nincs tréning.

Hungaroring.

2023. aug. 1. 07:02
 2/4 A kérdező kommentje:
Közben keresgéltem, és a Driving campnél találtam egyéni tréninget. Az vajon megéri? Van valakinek onnan személyes tapasztalata? 2 óra 90 ezerért, elég húzós ár.
2023. aug. 1. 10:38
 3/4 anonim ***** válasza:

#2: Hát mihez képest huzós? A casco önrészed jo eséllyel több ennél. 2-3 tank benzin....

Én ugyan nem egyénin, hanem a "hosszú" csoportoson voltam a herceghalmi pályán, palyakörökkel a végén, szerintem mindenképp érdemes.

Az utánunk következő nagyarcú "fekete prémiumos" csoport elég tehetetlenül dobálta el a kocsikat az alap manővereknél is. konkretana fűbe lecsúsztak, mert szerintuk "jeges" lejtőn még kellett az a gáz a kanyar előtt

2023. aug. 1. 20:12
 4/4 A kérdező kommentje:
#3: Persze, jobban belegondolva, ahhoz képest sem sok, hogy mennyibe kerül egy csoportos tréning, és azon mennyi idő jut egy-egy főre. Mindenképp elmegyek én is valamelyikre, mert tudom, hogy szükségem van rá.
2023. aug. 1. 21:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!