Mit ajánlotok, hova menjek vezetéstechnikai tréningre, ha...?
... úgy érzem, hogy kezdek kicsit megbolondulni, és elbízni magam a képességeimet illetően? Szeretnék észhez térni, nehogy balesetezzek, és azt szeretném, hogy szembesüljek azzal, hogy valójában mit tudok. Nagyon régen voltam utoljára ilyen tréningen, de már akkor sem nyűgözött le a 8-10 fős csoportban az a kevés idő, ami egyenként jutott ránk.
Ti hol voltatok tréningen? Melyiket ajánlanátok?
Hát nyilván mindenhol csoportok lesznek, egy embernek nincs tréning.
Hungaroring.
#2: Hát mihez képest huzós? A casco önrészed jo eséllyel több ennél. 2-3 tank benzin....
Én ugyan nem egyénin, hanem a "hosszú" csoportoson voltam a herceghalmi pályán, palyakörökkel a végén, szerintem mindenképp érdemes.
Az utánunk következő nagyarcú "fekete prémiumos" csoport elég tehetetlenül dobálta el a kocsikat az alap manővereknél is. konkretana fűbe lecsúsztak, mert szerintuk "jeges" lejtőn még kellett az a gáz a kanyar előtt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!