Hogyan javítanátok ki a fényezés hibáit ebben az esetben?
Sziasztok!
Tavaly vettem egy motort (choppert), aminek több helyen is sérült a fényezése. Karcolások kopások illetve a tanksapkánál a benzin miatt felholyagososdott. Egyedi a festése, mert valamelyik korábbi tulaj átfestette ilyen színátmenetes festékkel. Alapból lila, de bizonyos szögből zöld színű.
Mivel nem annyira feltűnő helyeken vannak ezek arra gondoltam hogy lefujnál ezeket a helyeket magasfényű fekete spray festékkel. Festettem már ezt azt korábban, de nagyon nem vagyok otthon ebben a dologban. Viszon mivel nem túl vészes helyeken van nem akarnék emiatt nagyon sok pénzt költeni egy hivatásos fényezönél.
Ti hogy csinálnátok a helyemben?
Sajnos nem futja, de talán nem olyan vészes helyen vannak a hibák. A tanknak a hátsó végén ott ahol az üléssel találkozik a két "csücskénél" van lekopva illetve amit irtam a benzintől. A tankon amúgy is van bőr ami eltakarja a tanksapka környékét, így ott nem volna feltünő ha fekete volna, illetve a végéig elér a bőr szóval ott sem volna annyira feltünő.
Nem tudom hogy melyik elöző tulajdonos nem vigyázott rá, de megérdemelne 2 pofont, mert amúgy nagyon szép volna. Csak vigyázni kellett volna rá.
Ha lesz idővel rá pénzem akkor megcsináltatom normálisan, de most egyelőre csak ennyire futja.
Amugy a motor nem egy vagyon volt, 600ért vettem tavaly, egy Kawasaki en400 vulcan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!