Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Hogyan javítanátok ki a...

Hogyan javítanátok ki a fényezés hibáit ebben az esetben?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Tavaly vettem egy motort (choppert), aminek több helyen is sérült a fényezése. Karcolások kopások illetve a tanksapkánál a benzin miatt felholyagososdott. Egyedi a festése, mert valamelyik korábbi tulaj átfestette ilyen színátmenetes festékkel. Alapból lila, de bizonyos szögből zöld színű.

Mivel nem annyira feltűnő helyeken vannak ezek arra gondoltam hogy lefujnál ezeket a helyeket magasfényű fekete spray festékkel. Festettem már ezt azt korábban, de nagyon nem vagyok otthon ebben a dologban. Viszon mivel nem túl vészes helyeken van nem akarnék emiatt nagyon sok pénzt költeni egy hivatásos fényezönél.

Ti hogy csinálnátok a helyemben?

2023. júl. 28. 11:08
 1/3 anonim ***** válasza:
Szerintem ott ahol felhólyagosodot, ott javítsd ki, bár rendes festékkel nem szabadna, majd fóliázás. Én legalábbis ebben gondokodom a saját motoromnál, de csak a szín miatt.
2023. júl. 28. 11:29
 2/3 anonim ***** válasza:
Flip-flop festés a neve és ne kezdd el összegányolni sima feketével, mert ronda lesz. Ha igényeset akarsz, márpedig azt akarsz és futja is rá, ha ilyen drága hobbid van, akkor telifény. Vagy választott színnel vagy ugyanilyennel
2023. júl. 28. 22:30
 3/3 A kérdező kommentje:

Sajnos nem futja, de talán nem olyan vészes helyen vannak a hibák. A tanknak a hátsó végén ott ahol az üléssel találkozik a két "csücskénél" van lekopva illetve amit irtam a benzintől. A tankon amúgy is van bőr ami eltakarja a tanksapka környékét, így ott nem volna feltünő ha fekete volna, illetve a végéig elér a bőr szóval ott sem volna annyira feltünő.

Nem tudom hogy melyik elöző tulajdonos nem vigyázott rá, de megérdemelne 2 pofont, mert amúgy nagyon szép volna. Csak vigyázni kellett volna rá.

Ha lesz idővel rá pénzem akkor megcsináltatom normálisan, de most egyelőre csak ennyire futja.

Amugy a motor nem egy vagyon volt, 600ért vettem tavaly, egy Kawasaki en400 vulcan.

2023. júl. 29. 07:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!