Otthon le tudom fényezni a felnit?
#4 de értem, csak megjegyeztem, ha van neki hozzá otthon 2 db villáskulcs( márpedig általában jár a motorhoz szerszámkészlet) sokkal célszerűbb kicsavarni azt az egy csavart és kivenni a kereket. Így nem kell bajlódni annyira a maszkolással és így szerintem jobban megtudja tisztítani a felületet festés előtt.
Igaz, a kérdező azt kérdezte hogy megoldható-e szerintünk kerékkivétel nélkül. Szóval most erre is válaszolok. Igen, szerintem megoldható-e, de sokkal macerásabb
Megfelel #4? Mielőtt a választ elküldted megnézhetted volna, itt van tíz sorral lejjebb hogy nem a válaszokra hanem a kérdésekre kell válaszolni...
#7 Akkor fussunk neki mégegyszer!
A kérdező azt írta, idézem
" És meg oldható e szerintetek úgy ez az egész hogy nem szedem ki a kereket..?"
Ebből mindenki logikusan arra következtethet hogy a kérdező nem szeretné kivenni a kereket. Ez eddig remélem okés. Ugyanakkor arra is lehet következtetni, hogyha a feladat elvégzéséhez muszáj, akkor kiveszi.
Igaz #3-ban kicsit félreérthetően fogalmaztam, de remélem mindenkinek átjött hogy itt az idézett részre válaszoltam:
Megoldható, de így nehezebb és szerintem nem logikus.
(Nem értem miért számít, de 16F)
Jaj, most a szívembe gázoltál...
- Ha tárcsafékes, akkor majd mögötte meg csak úgy kihagyja, mondván úgy sem látszik? Vagy esetleg telibefújja a tárcsát is hisz ő megpróbálja mögötte is?
-Ha dobfékes meg majd összefesti a fékpofákat is?
-Ha esetleg a hátsókerékről van szó majd a lánckerék tartóját megpróbálja körbefestegetni? Végülis én vagyok a hülye, hát kit érdekel ha megy egy kicsi a tehermentesítő gumikra?
-A csapágyak külön díjazni fogják a festéket!
-persze a távtartókat csak oldalról festjük le hisz a többi úgy se látszik
- Ha van tárcsa, meg lánckerék akkor majd a felfogatásánál nem fújja le hisz nem vette le őket... Minőségi egy munka lesz...
- Ha meg robogó, majd a kerékanyacsavar körüli mélyedés kihagyja? Vagy esetleg telibefújja a csavart is, ha majd netán valaki levenné a kereket, nem menjen, rá a korva?
Számtalan ilyen probléma van, de persze én vagyok a hülye hogy azt mertem írni hogy egyszerűbb lenne kivenni a kereket, igazatok van👌
Arról nem is beszélve hogy a kérdező azt írta hogy Megoldható e SZERINTETEK. Én kérek komolyan elnézést hogy le mertem írni hogy SZERINTEM mi a helyzet...
Kérlek titeket hogy a kérdésre válaszoljatok ne pedig az én válaszomra reagáljatok.
-Ha nem ért velem egyet kérem érintse meg a válaszom alatt található piros 👎 ikont!
-Ha egyet ért velem kérem érintse meg a szintén a válaszom alatt található zöld 👍 ikont!
- Ha észrevétele van a válaszommal kapcsolatban kérem jó mélyen fojtsa magába! Megértését és az ezt a kérdést olvasó felhasználók számára hasznos, ön által a válaszom hasznosságára tett visszaélést köszönöm szépen. Én nem vitázni, meg sértegetni akarok, csak válaszoltam egy kérdésre. Kérlek titeket ti is tegyétek így. Részemről ennyi, további szép napot mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!