Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Otthon le tudom fényezni a...

Otthon le tudom fényezni a felnit?

Figyelt kérdés
Egy motorról lenne szó.. És meg oldható e szerintetek úgy ez az egész hogy nem szedem ki a kereket..? Javaslatok?

2020. febr. 18. 20:47
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha nagyon ügyes vagy akkor meg tudod oldani.
2020. febr. 19. 07:24
 2/8 anonim ***** válasza:
Sok türelem kell a maszkoláshoz,de meglehet játszani.
2020. febr. 19. 07:26
 3/8 anonim ***** válasza:
25%
Én kivenném azt a kereket, hisz időben sem sok és cserébe szebben és nem mellesleg könnyebben tudod megcsinálni...
2020. febr. 19. 09:09
 4/8 anonim ***** válasza:
0%
#3; nem érted,nem akarja kivenni a kereket.
2020. febr. 19. 09:17
 5/8 anonim ***** válasza:
39%

#4 de értem, csak megjegyeztem, ha van neki hozzá otthon 2 db villáskulcs( márpedig általában jár a motorhoz szerszámkészlet) sokkal célszerűbb kicsavarni azt az egy csavart és kivenni a kereket. Így nem kell bajlódni annyira a maszkolással és így szerintem jobban megtudja tisztítani a felületet festés előtt.

Igaz, a kérdező azt kérdezte hogy megoldható-e szerintünk kerékkivétel nélkül. Szóval most erre is válaszolok. Igen, szerintem megoldható-e, de sokkal macerásabb

Megfelel #4? Mielőtt a választ elküldted megnézhetted volna, itt van tíz sorral lejjebb hogy nem a válaszokra hanem a kérdésekre kell válaszolni...

2020. febr. 19. 10:23
 6/8 anonim ***** válasza:
0%

#7 Akkor fussunk neki mégegyszer!

A kérdező azt írta, idézem

" És meg oldható e szerintetek úgy ez az egész hogy nem szedem ki a kereket..?"

Ebből mindenki logikusan arra következtethet hogy a kérdező nem szeretné kivenni a kereket. Ez eddig remélem okés. Ugyanakkor arra is lehet következtetni, hogyha a feladat elvégzéséhez muszáj, akkor kiveszi.

Igaz #3-ban kicsit félreérthetően fogalmaztam, de remélem mindenkinek átjött hogy itt az idézett részre válaszoltam:

Megoldható, de így nehezebb és szerintem nem logikus.

(Nem értem miért számít, de 16F)

2020. febr. 19. 11:47
 7/8 anonim ***** válasza:
67%

Jaj, most a szívembe gázoltál...

- Ha tárcsafékes, akkor majd mögötte meg csak úgy kihagyja, mondván úgy sem látszik? Vagy esetleg telibefújja a tárcsát is hisz ő megpróbálja mögötte is?

-Ha dobfékes meg majd összefesti a fékpofákat is?

-Ha esetleg a hátsókerékről van szó majd a lánckerék tartóját megpróbálja körbefestegetni? Végülis én vagyok a hülye, hát kit érdekel ha megy egy kicsi a tehermentesítő gumikra?

-A csapágyak külön díjazni fogják a festéket!

-persze a távtartókat csak oldalról festjük le hisz a többi úgy se látszik

- Ha van tárcsa, meg lánckerék akkor majd a felfogatásánál nem fújja le hisz nem vette le őket... Minőségi egy munka lesz...

- Ha meg robogó, majd a kerékanyacsavar körüli mélyedés kihagyja? Vagy esetleg telibefújja a csavart is, ha majd netán valaki levenné a kereket, nem menjen, rá a korva?

Számtalan ilyen probléma van, de persze én vagyok a hülye hogy azt mertem írni hogy egyszerűbb lenne kivenni a kereket, igazatok van👌

Arról nem is beszélve hogy a kérdező azt írta hogy Megoldható e SZERINTETEK. Én kérek komolyan elnézést hogy le mertem írni hogy SZERINTEM mi a helyzet...

Kérlek titeket hogy a kérdésre válaszoljatok ne pedig az én válaszomra reagáljatok.

-Ha nem ért velem egyet kérem érintse meg a válaszom alatt található piros 👎 ikont!

-Ha egyet ért velem kérem érintse meg a szintén a válaszom alatt található zöld 👍 ikont!

- Ha észrevétele van a válaszommal kapcsolatban kérem jó mélyen fojtsa magába! Megértését és az ezt a kérdést olvasó felhasználók számára hasznos, ön által a válaszom hasznosságára tett visszaélést köszönöm szépen. Én nem vitázni, meg sértegetni akarok, csak válaszoltam egy kérdésre. Kérlek titeket ti is tegyétek így. Részemről ennyi, további szép napot mindenkinek!

2020. febr. 19. 13:39
 8/8 anonim ***** válasza:
52%
*visszajelzést
2020. febr. 19. 13:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!