A semmilyen társasághoz nem tartozó - hiéna - taxisokat miért nem ellenőrzi senki?
Figyelt kérdés
A Forma1 alatt 90 és 100 ezer között vittek embereket a ringről (a Bolt - ha nem kellett kerülni és nem volt dugó 17 ezerért hivatalos tarifával) , van amelyiknek még a rendszáma is fehér. .. És a kutyát sem érdekli, pedig mindenki tudja mit művelnek, más, hivatalosan dolgozó taxist meg szarrá ellenőriz a NAV meg a BKK.2023. júl. 23. 22:14
1/3 anonim válasza:
Szegény taxisok megint?
50 ezres Kata-val nem keresed szarrá magadat?
2/3 anonim válasza:
Nagyon jó kérdés. Lassan őrölnek a bürokrácia malomkerekei, kevés az ember stb. valószínűleg ezek lesznek a kifogások. De egyébként én kicsit visszafogottabban vélekedek az állami beavatkozásról. Aki hülye, az nyugodtan megfizetheti az árát. Én nagyon ritkán taxizom, csak ha nagyon idióta időpontban száll le a gépem, vagy ha elaludtam és fontos dologról vagyok késésben. Mindig a fő taxit hívom, velük még nem volt problémám. Aki akármilyen appon keresztül hív autót meg akárhogy át lehet vágni, azt át is fogják vágni, és nem is érdekel. Ha a NAV megbünteti az ilyen szolgáltatót, akkor így járt, ha meg nem, akkor úgy.
3/3 anonim válasza:
Az utat legalább megcsinálták már a környéken, vagy az még mindig a világ szégyene?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!