Valaki már szerelt be az ebiciklijébe speedbox 3.0-t vagy valami mást? Van valami tapasztalat, megér ez 60.000Ft-ot?
Figyelt kérdés
2023. júl. 23. 00:29
2/7 anonim válasza:
Nekem Bafang motorom van. A sebességkorlátozást ki lehet kapcsolni menüből, illetve feljebb lehet emelni.
Egyébiránt kicsi az esélye, hogy rendőr problémázzon, de a módisízás miatt már smkp-lesz.
3/7 A kérdező kommentje:
25km/h levan korlatozva a bicikli és tudom modositani akkor ha beszerelem, ez az értelme. És ez a 25 már nagyon kevés 2év után… Nézegettem volspeed v4et is, hogy az jobb elvileg lehet végül mellette döntök.
2023. júl. 23. 10:29
4/7 anonim válasza:
Mondom, én át tudom állítani minden egyéb nélkül, menüből. Lehet, más rendszerekben nem. Bántás nélkül kérdezem: Ha tudsz 25 felett menni, az csak rásegítéssel megy? Fékezni nem fékez le, fizikailag mehetsz 140-nel is, szabályosan is a kerékpárra megengedett maximumon, csak a rásegítés marad el.
Ha a bringán van gázkar, ha 300 wattnál nagyobb, ha 25-nél nem tilt le, akkor smkp-nak minősül. Akkor is, ha ebből a háromból csak egy igaz rá.
De fogalmazhatok másképpen is, de az sem fog tetszeni: Nem éri meg.
5/7 A kérdező kommentje:
Értem hogy mehetek többel, csak nagyon hamar elfaradok, és nincs gázkarom. És én nem tudom a menüből állítani a sebességet (Ez egy 250w-os 85-nm-es motor 500wh)
2023. júl. 23. 10:47
6/7 anonim válasza:
Nézd, ha hamar elfáradt, és 25 alatt nem élet az élet, akkor rajta. Csak tud, hogy az smkp-ra más szabályok vonatkoznak. Addig nem érdekes, amíg egy ügybuzgó rendőr nem állít meg, vagy egy kalauz nem kezd el kötekedni (nekem messze alatta teljesít a bringám, és le akartak szállítani vonatról).
7/7 A kérdező kommentje:
Mi az hogy leakart szállítani a vonatról? Mi köze van ahhoz hogy mennyivel megy a biciklid??
2023. júl. 23. 11:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!