Mik a tapasztalatok az oktatókkal, vizsgabiztosokkal kapcsolatban? Előbbiek mennyire pontosan tudják a kreszt, és azt tanítják amit a vizsgán elvárnak?
Én idén szereztem egy új kategóriát, és pl mindig úgy vezettem, hogy Stop táblánál , ha nincs felfestés, akkor ott állok meg ahol belátom az útkeresztetződést. Erre az oktatóm meg leszúrt, hogy miért nem a tábla vonalában állok meg? Mondtam, mert én így tudom, hogy ott kell megállni, ahol jól belátom a kereszteződést.
Erre most egy másik kérdésből kifolyólag , találtam a kreszprofesszor írását amiben nekem volt igazam ( a fejreállított kép felett írják)
Vagy ott volt a zebra, olyan 4 sávos úton, ahogy a dupla sávokat egy járdasziget választja el. Elindult a gyalogos a túloldalról, és az oktató már egyből mondta, hogy most buktam meg. Egy másik oktató szerint, aki később átvett,(előző nyaralt) meg van amelyik vizsgabiztosnál ez hiba, másnál meg nem. Na akkor így, mekkora lutri már vizsgára menni ha nincs eggyetértés?
Tapsztalatokra lennék kíváncsi, és nem a kérdésem, vagy a személyem bírálására. Köszi!
Vannak karót nyelt vb-k, és nagyon lazák. Ez lutri.
Én karót nyelt vb-vel buktam egy ártalmatlan hülyeség miatt, DE nem szólt egyből hogy vizsga vége, pedig szigorúan véve szabálysértést követtem el. Hagyta, hogy visszavezessek a bázisra.
Összességében pár 10 óra forgalmi gyakorlás után azt nézik, kiengedjenek-e önállóan a forgalomba.
Te tudod rosszul.
"b) * „ÁLLJ! Elsőbbségadás kötelező” (11. és 12. ábra), a tábla azt jelzi, hogy az útkereszteződésnél - a megállás helyét jelző útburkolati jel előtt, ilyen útburkolati jel hiányában az útkereszteződésbe való behaladás előtt - meg kell állni, és az a) pontban említett úton érkező jármű részére elsőbbséget kell adni."
Jogszabályból idézve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!