Melyik volt az első, számmal jelölt főút, amelyen vezettél?
Figyelt kérdés
Ha gondolod, járműkategóriákra (pl. autó, traktor, kerékpár, hajó) lebontva is leírhatod.2023. júl. 20. 09:06
1/7 anonim válasza:
Hajóval mentem először a 6-os főúton, folyamatosan előzgettem mindenkit, úgy ment. Nagyon jó kis hajó volt.
2/7 anonim válasza:
Autóval 4-es, mert a Népligetnél volt az oktatás és az első órán kivitt az oktató az Üllői útra.
Kerékpárra már nem emlékszem, de valószínűleg a szülővárosom környékén valamelyik 5 számjegyű főút.
Traktorral csak mellékutakon mentem, hajóval meg még nem mentem úton. :D
3/7 anonim válasza:
Nyíregyházán tanultam vezetni, a rutinpálya, ahonnan a gyakorlati órák indultak, a 4-es és a 41-es út között található, szóval valamelyiken a kettő közül, de húsz év távlatából már fogalmam sincs, merre vezetett az első gyakorlati órám. Azt tudom, hogy jogsi után az első lakott területen kívüli vezetésem a 4-en történt Újfehértóra.
A kerékpárra végképp nem emlékszem.
4/7 anonim válasza:
Bringával, autóval, traktorral is az ötös számú főút volt az első.
5/7 anonim válasza:
4-es, el kellett menni Karcagról Szolnokra, hogy elkezdődhessen a városi vezetés.
6/7 anonim válasza:
Egyszer megrázott az áram a hatoson, mondjuk csak pár másodpercig vezettem.
7/7 anonim válasza:
Ha autópálya is számít, akkor az M5 a vizsgaútvonalam volt személyautóval, aztán jó eséllyel a 4-es vagy a 31-es főút fővárosi szakasza az, ahol vezettem már jogsisként, persze a legemlékezetesebb az 51-es akkor még gátkoronán vezetett szakasza volt , ami nettó életveszélynek számított gyakorlott sofőrként is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!