Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Boldogok lennétek, ha Nyíregyh...

Boldogok lennétek, ha Nyíregyházán a nagykörút számmal nem jelölt része kapna egy számot az ország főúti rendszerében?

Figyelt kérdés

A nagykörút délnyugati részére, vagyis a Móricz Zsigmond u.- Huszár sor- Petőfi - Vasgyár u. vonalára gondolok, amely a 4-es főútat köti össze a 36-ossal (amely amúgy szintén a 4-esből nyílik a város északi részén, a Hunyadi utcánál).

A szakaszon már jelenleg is kinn a főútvonalat jelző fehér-sárga rombusz, de kaphatna az út egy számot is. Mivel a 4-es és a 3-as út között helyekzedik el, mindenképp 3-as számmal kellene kezdődnie. A 31-39 számok azonban már foglaltak, na meg az ilyen relatíve rövid szakaszok amúgy is inkább három számjegyből állnak.

Mivel a 3-as családból a 36-os úthoz kapcsolódik, lehetne háromszázhatvanvalamennyi a szám, pl. 362-es főút.

A belvárosi számozott főutakra egyébként akadnak példák az országban, pl. Salgótarján 211 vagy Győr 821.

Mi a véleményetek erről?

2023. ápr. 17. 18:20
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Boldog lennék. De akkor is, ha nem történne meg. Ugyanis alapjáraton egy boldog fickó vagyok, és ha amúgy is kinn a főútvonal tábla, engem baromira nem érdekel, hogy van-e száma.
2023. ápr. 17. 18:24
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Jelenleg 8392 problémám van az életben, egy ilyen intézkedés ebből 8338-at megoldana, vagy legalább feledtetne.
2023. ápr. 17. 18:27
 3/8 anonim ***** válasza:
Debil vagy?
2023. ápr. 17. 19:01
 4/8 anonim ***** válasza:
Életem legnagyobb vágya teljesedne. Valószínűleg felakasztanám magam, hiszen olyan boldogság töltene el, ami már soha többet nem érhet senkit az életben.
2023. ápr. 17. 19:37
 5/8 anonim ***** válasza:
A Nyíregy-trollkodások száma eggyel növekedett.
2023. ápr. 17. 19:40
 6/8 anonim ***** válasza:
legközelebb csak mértékkel igyál... :D
2023. ápr. 17. 20:06
 7/8 anonim ***** válasza:
Tir-pák gondolkodás mód ez.
2023. ápr. 17. 22:11
 8/8 anonim ***** válasza:
Pont lesz*rnám. Nekem az az elsődleges, hogy közlekedni tudjak az adott útszakaszon, ami jelenleg nem nagyon valósul meg. Ennek pedig nem az az oka, hogy nincs száma az útvonalnak. Ha végre 2x2 sávos lesz, a Simai úti okádékot pedig valami használható kereszteződés váltja fel, én bizony számozás nélkül is boldog leszek, de ha kap számot, az sem fog zavarni.
2023. jún. 25. 19:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!