Szokott valaki a kútkezelőnek jattot adni?
Magamnak szoktam tankolni, keréknyomást mérni, olajat tölteni, stb..
De, mindig jön oda a kútkezelő, hogy majd ő, megcsinálja ezeket.
Néha átszoktam engedni, de nem szoktam pénzt adni érte, mert hát ugye ezért kapj a fizetését?! Párnapja hallottam egy ismerőstől, hogy ez bunkóság amit én csinálok, és állítólag a nap végén komoly összegeket szoktak az apróval keresni. Ez így igaz?
Shell kivételével nagyon nem is láttam kinn kutast, így ez a veszély nem fenyeget, mert főleg Mol-nál tankolok. Meg én jobban is szeretem az automata kutakat, szerencsére már ez is van náluk.
Nem tudom miért volna bunkóság, hogy én magam tankolok, sok mende-monda van abból, hogy ezzel is trükköznek, így ez számomra olyan mint az olajcsere, vagyis az a biztos ha én csinálom.
Én nem adok, de nem is veszem igénybe a szolgáltatásaikat.
Mondjuk azt bírom amikor kierőszakolják, például kereket akartam fújni, de nem volt rajta a fej, mert levették. Kutas meg jön oda mosolyogva, hogy segít. Hát segítsen, de tőlem ezért pénzt nem lát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!