Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mit tudok tenni? Kirúgassam a...

Mit tudok tenni? Kirúgassam a kútkezelőt?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

A héten kedden tankoltam egy Shell kúton, segített egy srác. Mindig én szoktam tankolni, de akkor éppen telefonáltam, és a srác tankolt nekem. Ma újra tankoltam, és észre vettem, hogy a kis gumi szalagot, ami összeköti a tanksapkát a tankoló nyílással, elszakította a srác. Biztos, hogy ő volt, mert azóta nem tankoltam, és a tankoló ajtót bezárja a központi zár, senki nem nyúlhatott hozzá. Előtte pedig nem volt elszakadva. Ma én tankoltam, és egyből feltűnt a hiba. Nem egy borzasztó drága hiba, de mégis. Egy szolgáltatást kértem, amiért közvetve fizettem, és mégis károm lett. Az autómon minden gyári állapotú, nem fogom elnézni nekik. Sajnos a nyugtát kidobtam, talán a kamerafelvétel segíthet. Köszi az értelmes válaszokat.

2014. jún. 15. 23:06
1 2
 1/19 Zebra3328 ***** válasza:
88%
Szerintem akkor kezdj neki az ügynek, ha TE hitelt érdemlően tudod bizonyítani, hogy mikor odamentél még nem volt elszakadva a gumi.
2014. jún. 15. 23:10
 2/19 anonim ***** válasza:
91%

Ezért kirugatni valakit...?

Kb 200ft egy ilyen gumi, add meg a bankszámlád, utalok, hogy meg tudd venni.

2014. jún. 15. 23:11
 3/19 anonim ***** válasza:
100%

Őszintén kívánom, hogy ennél nagyobb problémád soha ne legyen az életben! Megértem, hogy szörnyű veszteség ért, ha gondolod adok öngyilkossági tanácsokat, mert így már nem élet az élet.

Én 4 éve használom elszakadt gumival az autómat. Igazából nem is tartom jó dolognak ezt, mert abból nagyobb kár lehet ha neki ütődik a fényezésnek és megkarcolja, merthogy lóg ott az a szar..

Az én autómon amúgy van egy kis tartó mikor kinyitom a tankajtót, hogy tankoláskor addig a sapkát bele lehessen tenni. De megmondom őszintén sohasem használom, helyette mindig tetővel lefelé rászoktam tenni a hátsó ablak aljára. A csomagtartó pedig tartja. Coupe autó. Még sohasem felejtettem ott.

De hogy emiatt az megfordul a fejedben, hogy kirúgass valakit az állásából ebben a fos országban... Hát baromi undorító és hányinger dolog már ne is haragudj. Az a gumi egyébként nagyon könnyen eltud szakadni, amúgy se tartott volna sokáig ne aggódj. Gondolom valami gazdag vagy, az autód pedig új és fingod nincs, hogy milyen átlagos dolgozó embernek lenni, mint az a kutas srác. Inkább menj vissza és vond kérdőre.. Vagyis inkább magabiztosan mond meg neki.. Szerintem neki is jobb ha inkább kifizeti azt a vackodat, minthogy egyébként a háta mögött kirúgatod..... Ami egyébként iszonyatosan aljas, mocsok, embertelen rohdék dolog..

2014. jún. 15. 23:17
 4/19 anonim ***** válasza:
84%
Ne nevettesd már ki magad. Ennél százszor nagyobb, szándékos zsiványságokért se fogják kirúgni.
2014. jún. 15. 23:19
 5/19 anonim ***** válasza:
100%
rugasd ki, ugyis keves a munkanelkulni, szegeny orul hogy van hol dolgoznia ebbe a lepra orszagba
2014. jún. 15. 23:20
 6/19 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem fog menni, ezt nem fogod tudni bizonyítani. Nem hinném, hogy meglennének a keddi kamerafelvételek, általában 48-72 óra után törlődnek. Abban sem vagyok biztos, hogy látszana rajta bármi is ebből. Itt a tanulság, legközelebb amikor tankolsz, nem telefonálsz.

Végül egy apró észrevétel:

"Az autómon minden gyári állapotú, nem fogom elnézni nekik"

Ha azt szeretnéd, hogy ez továbbra is így maradjon, akkor nem rúgatsz ki senkit egy ilyen filléres vacakért. Bár nem látok rá semmi esélyt, de ha mégis sikerülne, akkor rendszámod alapján a mai világban könnyű megtalálni téged és tudod egy esetleges bosszú nem válik a kocsid javára.

2014. jún. 15. 23:33
 7/19 anonim ***** válasza:
81%
LOL.... sznob-e vagy... gyári állapotú sznob-e vagy....
2014. jún. 15. 23:35
 8/19 anonim ***** válasza:
100%
Na ezért tartunk itt ahol tartunk... TE nyomorult szerinted ezért ki fogják rúgni? :O Hát a műszakvezetője/ főnöke úgy szemközt fog röhögni hogy te olyat még nem láttál :D Téged kéne jól megrúgni hogy észhez térj..
2014. jún. 15. 23:38
 9/19 anonim ***** válasza:
100%
A cím elolvasása után azt hittem hogy telenyomta benzinnel a dízeles kocsidat. Ezért a kis apróságért kirúgatni valakit hülyeség.
2014. jún. 15. 23:59
 10/19 anonim ***** válasza:
100%

Amikor olvastam a kérdést a főoldalon azt hittem valami komoly.

De már kár volt megnéznem.Kirúgatni nem fogod tudni úgysem, meg ez egy rohadt szemét dolog.Akkor sem kérném hogy rúgják ki, ha összekarcolja a fényezést véletlenül, csak kifizettetném vele.

Ebben a szar helyzetbe kirúgatni valakit, pláne emiatt a 200 forintos szar miatt... szégyen.

Te kérdező valami nagyon ritka autó tulajdonosa lehetsz ha ez a legnagyobb gondod jelenleg az életben.

Amúgy tuti kivik van neki. Ugye spricc?

2014. jún. 16. 00:05
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!